Nuorta voimaa HJK:n keskikentälle

HJK Klubi 04:n parhaimmistoon kuuluva Johannes Yli-Kokko jatkaa Klubissa.

Johannes Yli-Kokko - HJK Helsinki. Photo: © HJK Media

HJK ja Johannes Yli-Kokko, 19, ovat tehneet 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

– Johannes on teknisesti taitava ja hyvän pelikäsityksen omaava keskikenttäpelaaja, joka pelaa vahvasti kaikissa pelin vaiheissa. Viime kausi oli hänelle haastava loukkaantumisesta johtuen. Tiedämme kuitenkin Johanneksen potentiaalin, joten hienoa että yhteistyömme jatkuu, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Johannes Yli-Kokko on FC Kasiysin kasvatti, joka siirtyi FC Espoon organisaatiosta 14-vuotiaana HJK Akatemiaan. Hän on pelannut kaksi viimeistä kautta HJK Klubi 04:ssa ja oli joukkueen parhaimmistoa kaudella 2019. 

Kausi 2020 alkoi lupaavasti, ja Yli-Kokko nousi mukaan liigajoukkueen rinkiin ja debytoi tammikuussa pelatussa ystävyysottelussa riikalaista RFS:ää vastaan. Pitkäaikainen loukkaantuminen piti hänet kuitenkin loppukauden melkein kokonaan sivussa, ja hän pääsi mukaan vasta kauden kahteen viimeiseen peliin.

– Loistavaa, että päästiin sopimukseen ja jatkamaan yhteistyötä. Tavoitteena mulla on saada ehjä pre-season alle ja tärkeä rooli Ykkösessä. Viime kaudella oli kiva nähdä faneja Kakkosen peleissä ja toivottavasti sama jatkuu ensi kaudella rajoitusten salliessa, iloitsee Johannes Yli-Kokko.