Nyt se on varma – Petteri Forsell on Klubin pelaaja

Työläs siirtoprosessi saatiin päätökseen maanantai-illan aikana.

Maajoukkuepelaaja Petteri Forsell, 28, on HJK:n pelaaja. Siirrolle on saatu vahvistukset sekä Puolan että Suomen jalkapalloliitoilta.

– Olin Kuopiossa käymässä tyttöystävän luona. Aamulla tiesin, että lennän Kuopiosta Helsinkiin, mutta siitä eteenpäin, lennänkö Puolaan vai tänne [Latviaan], se ei ollut varma kuin tunti ennen lentoa, kertoo Petteri Forsell tapahtumarikkaasta päivästään.

– Nyt on asiat saatu järjestykseen ja voidaan keskittyä oleelliseen eli pelaamiseen.

Forsellin siirto Klubiin oli poikkeuksellisen työläs ja monivaiheinen prosessi, eikä se olisi onnistunut ilman Forsellin omaa halua ja isoa panosta siirron onnistumisen eteen.

– Europelit, niissä lähdetään nyt taistelemaan, että niitä saataisiin enemmän, kertoo Forsell motiiveistaan tulla nimenomaan Klubiin.

– Musta tuntuu myös, että maajoukkuepaikan säilyttämisen kannalta on parempi pelata Klubissa kuin Puolan divarissa, jatkaa Forsell.

HJK:oon peliin Forsell tuo lisää hyökkäysvoimaa.

– Petteri on täsmähankinta tuomaan laatua hyökkäyskolmannekselle syöttö- ja laukaisutaidoillaan sekä erikoistilanneosaamisellaan, kommentoi hankintaa urheilujohtoryhmän vetäjä Miika Takkula.

Petteri Forsell on edustuskelpoinen jo Eurooppa-liigan otteluparissa Riga FC:tä vastaan.

Tervetuloa Klubiin, Petteri!