Obed Malolo ja HJK jatkosopimukseen

Tällä kaudella jo hyvin HJK:n edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon murtautunut Malolo, 18, on ihastuttanut alkukauden aikana varmoilla otteillaan. Mediassa Maloloa onkin suitsutettu aiheesta seuraavana suomalaisena superlupauksena.

-Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme Malolon kaltaisen huippulupauksen jatkamaan seurassamme vielä monen vuoden ajan. Obed on tehnyt jo tällä kaudella todella vahvaa läpimurtoa ja on hieno asia, että omalle kasvatillemme saatiin jatkosopimus sorvattua, iloitsee HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio.

Malolo on ehtinyt esiintymään kuluvalla kaudella jo kahdeksan kertaa Veikkausliigassa. Koko uransa aikana keskikentän keskustassa viihtyvällä Malololla on nyt 12 Veikkausliigaottelua vyöllään.
-Yksi Obedin suurin vahvuus on pelivarmuus. Hänellä ei suuria heikkouksia ole millään osa-alueella ja hänhän on koko ajan nostanut omaa rooliaan hyvillä otteilla. Malolo on pienestä koostaan huolimatta vahva yksi vastaan yksi –tilanteissa ja on tällainen hyvällä fysiikalla varustettu pelin rytmittäjä, Saarnio jatkaa.

-Hyvä fiilis nyt, kun pääsimme HJK:n kanssa yhteisymmärrykseen ja saatiin jatkosopimus tehtyä. Hienoa päästä jatkamaan Suomen parhaassa seurassa vielä pari vuotta lisää! Täällä on hyvä ympäristö ja suuri mahdollisuus kehittyä pelaajana. Tietenkin kehittyminen on pelaajasta itsestään kiinni, mutta kyllä Banan (Mika Lehkosuo) johdolla minulla on hyvä sauma kehittyä paljon, Obed Malolo iloitsee jatkosopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

-Tavoitteeni on päästä HJK:n avainpelaajaksi näiden vuosien aikana. Päivä kerrallaan mennään ja kovalla työnteolla tulee varmasti mahdollisuuksia, totta kai ulkomailla pelaaminen on se suuri tavoite, Malolo kertoo.

-Omasta pelistä löytyy aina kehitettävää ja sen eteen tehdään koko ajan paljon töitä. Tykkään pelata omilla vahvuuksillani keskikentän puolustavassa roolissa. Ehkä suurimmat vahvuuteni ovat peruspelaaminen korkealla tasolla ja pallonriistot, Malolo summaa.