Ohjeita HJK – FC Barcelona -otteluun saapuville

Vuoden upein tapahtuma lähestyy! Supertähtiä vilisevä FC Barcelona saapuu lauantaina 9.8. ainutlaatuisena iltana Helsinkiin mittelemään Suomen mestari HJK:ta vastaan täydellä Olympiastadionilla. Historiallinen kohtaaminen potkaistaan käyntiin kello 17.00, portit aukeavat kello 15.30.

Tapahtumatori:

Tapahtumatori Paavo Nurmen kentällä aukeaa kello 13.00. Paikalla on fanituotemyyntiä, yhteistyökumppaneiden ohjelmaa sekä Carlsberg-terassi Tervetuloa ajoissa nauttimaan ikimuistoisesta tunnelmasta! 

Tapahtumatori on auki myös ottelun jälkeen.

Alkamisaika:

Ottelu alkaa kello 17.00.

Fanimyynti:

Tapahtumatorilla on HJK Shop, josta voi ostaa Klubin kaulaliinoja, paitoja ym. Myynnissä on myös ottelukaulaliinoja ja -paitoja, sekä FC Barcelonan fanituotteita.

Kulkuyhteydet:

Ottelu on loppuunmyyty ja paikalle saapuu 40 000 ihmistä, joten Olympiastadionille kannattaa saapua ajoissa julkisia kulkuvälineitä käyttäen. 

Parkkipaikat:

Stadionin lähettyvillä ei ole ottelupäivänä parkkipaikkoja. Autot kannattaa jättää kauemmas ja saapua paikalle julkisilla kulkuvälineillä.

Linja-autot:

Linja-autot saavat ajaa kello 16.00 alkaen Helsinginkadun kautta Mäntymäen kentän pohjoispäähän, jossa lastin purku. Ulosajo Urheilukadun kautta.
Mäntymäen kentälle voi tulla pysäköimään kello 18.00 alkaen.

Varaudu sään mukaisesti:

Säätiedotus lupaa toistaiseksi hienoa ottelupäivän keliä, mutta jos sade yllättää, muistathan ettei stadionille saa tuoda sateenvarjoja. 

Tule ajoissa:

Tervetuloa nauttimaan ottelupäivän tunnelmasta ajoissa. Portilla on kansainvälisen ottelun turvatarkastukset, jotka vievät jonkun aikaa.

Kannustetaan väreissä!:

Pukeudu lauantaina HJK:n sinivalkoiseen! Näytetään vieraille, että Suomessa on futiskulttuuria. 

Viralliset jatkot:

Pelin virallinen jatkopaikka on Apollo (Mannerheimintie 16, 00100 Helsinki). Ovet aukeavat 22.00. Ottelulipulla ilmainen sisäänpääsy.

Ottelun fanituotteet 25 €:

Tapahtumatorilla on HJK Shop, josta voit ostaa Klubin kaulaliinoja, paitoja ym. Myynnissä on myös virallisia HJK – FC Barcelona -fanituotteita.

 

Ainutlaatuiset HJK – FC Barcelona -ottelukaulaliinat ja t-paidat nyt myös HJK SHOPissa Sonera Stadiumilla ja netissä: https://www.hjk.fi/hjk_shop

Ottelukaulaliinat – 25 €
Ottelupaita – 25 €