Ojala: ”Omat ja joukkueen tavoitteet korkealla”

Viimeistään viime vuoden aikana sekä HJK:n että Veikkausliigan huipulle noussut 21-vuotias keskuspuolustaja Juhani Ojala pitää tavoitteet korkealla sekä joukkueen että itsensä osalta. Kahden menestyksekkään kauden jälkeen tulevalla kaudella on paljon haasteita.
– Katse on tiukasti kolmen viikon päästä alkavassa Veikkausliigassa. Sitä on jo odoteltukin. Totta kai, omalta osaltani olen ihan tyytyväinen viime vuoteen, joten vähintään sama taso on pidettävä. Odotan kuitenkin paljon sekä itseltäni että joukkueelta tulevalla kaudella, Ojala sanoo.
Puolustaja on kärsinyt keväällä hieman takareiden kireydestä, ja on siksi joutunut jättämään muutaman ottelun väliin, muun muassa A-maajoukkueen ottelun Belgiaa vastaan.
Nyt kuitenkin kroppa tuntuu olevan huippukunnossa. Torstaina puolustaja pelasi totutun varmasti HJK:n alakerrassa harjoitusottelussa KuPS:aa vastaan.
– Tuo ottelu oli koko joukkueelta ihan hyvä, vaikka KuPS saikin punaisen jo ensimmäisellä jaksolla. Olen myös tosi iloinen, että pääsin myös itse hakemaan pelituntumaa pienten vaivojen jälkeen. Kaiken kaikkiaan fiilis nyt on tosi hyvä.
Tunnelmaa nostaa myös jatkosopimus HJK:n kanssa, joka pitää Ojalan seurassa ainakin 2014 loppuun.
– Sopimustilanteen selkeys tuo luonnollisesti lisää varmuutta. Nyt voin hyvillä mielin keskittyä monta vuotta eteenpäin jalkapalloon. Asiaa ei tarvinnut sen suuremmin puntaroida, sillä Suomen kentillä HJK on minulle ainoa vaihtoehto, Ojala kertoo.