Ossi Virrasta HJK:n päävalmentaja

Ferran Sibila ja Óscar García Rodríguez täydentävät valmennuskolmikon. 

Ossi Virran päävalmentajasopimus on voimassa siihen asti, kunnes Ferran Sibila pääsee aloittamaan Uefa Pro -koulutuksen. 

Ossi Virta on HJK:n päävalmentaja alkavalla kaudella. Valmennustrion täydentävät espanjalaiset Ferran Sibila ja Óscar García Rodríguez.

Ferran Sibila nimettiin marraskuussa HJK:n päävalmentajaksi kausille 2024–2025, mutta koska Sibila ei päässyt suunnitellusti suorittamaan Uefa Pro -tutkintoa, hänellä ei ole vielä Veikkausliigan lisenssiehtojen vaatimaa muodollista pätevyyttä toimia päävalmentajana.

Nyt HJK on tehnyt Ossi Virran kanssa päävalmentajasopimuksen, ja Virta vastaa joukkueen valmennuksesta kokonaisuutena. Sibila vastaa HJK:n pelillisen prosessin kehittämisestä. 

Virran päävalmentajasopimus on voimassa siihen asti, kunnes Sibila pääsee aloittamaan Uefa Pro -koulutuksen. 

– Seurajohdolla on koko nykyiseen valmennukseen vahva luotto: Meillä on haluamamme valmennustiimi ja kolme erinomaista valmentajaa, joista joukkueelle viime vuodelta tuttu Ossi johtaa valmennusta, urheilujohtaja Vesa Mäki kertoo. 

Virta, Mäki ja toimitusjohtaja Aki Riihilahti kommentoivat aihetta tarkemmin maanantaiaamun mediatilaisuudessa. Tallenne tilaisuudesta tulee katsottavaksi HJK:n verkkosivuille maanantain aikana.

Ossi Virta toimi heinäkuussa Ilves-ottelussa HJK:n päävalmentajana Toni Korkeakunnaksen kärsiessä edelliseltä kaudelta periytynyttä toimitsijakieltoaan.