Ossi Virta ja Aleksi Lalli tulevat Toni Korkeakunnaksen tueksi

HJK:n Veikkausliiga-joukkueen valmennustiimi täydentyy monipuolisella osaamisella.

Ossi Virta ja Aleksi Lalli täydentävät Toni Korkeakunnaksen valmennustiimin HJK:n Veikkausliiga-joukkueessa. 

Virta siirtyy HJK:hon FC Hakasta, jossa hän on toiminut Teemu Tainion tiimissä. Virran sopimus Klubiin on 1,5-vuotinen ja sisältää 1 vuoden option. HJK maksaa Hakalle Virrasta siirtokorvauksen.

Aleksi Lalli on toiminut tällä kaudella HJK Klubi 04:n valmentajana sekä nuorten pelaajien talenttivalmentajana Veikkausliiga-joukkueessa. Loppukauden ajan Lalli keskittyy täysipainoisesti Veikkausliiga-joukkueen valmennukseen.  

Taustatiimin täydentää entisellään jatkava kolmikko: maalivahtivalmentaja Ville Wallén, fyysinen valmentaja Luis Anula sekä fysioterapeutti Toni Taipale.

35-vuotias Ossi Virta siirtyi Hakaan viime vuoden alussa Käpylän Pallon päävalmentajan pestistä. Kasvattajaseuraansa KäPaan hän oli palannut KTP:stä, jossa viisi valmennusvuotta huipentui liiganousuun. Ennen Kotkaa hän ehti piipahtaa Simo Valakarin tiimissä Seinäjoella ollen mukana SJK:n mestaruusjoukkueessa.

Korkeakunnas tuntee Virran hyvin. 

– Ossi oli pari vuotta sitten Uefa Pro -kurssilla omassa pienryhmässäni, jossa toimin hänen mentorinaan. Meillä synkkasi, ja ollaan pidetty yhteyttä siitä asti. Ossi on erinomainen hyökkäyspelin organisoija, ja hänellä oli merkittävä rooli Hakan viime kauden hyvässä menestyksessä. Hän on intensiivinen, perusteellinen ja innostava valmentaja. 

Raumalaislähtöinen 28-vuotias Lalli on kasvanut HJK:n organisaatiossa valmentajana jo kuuden vuoden ajan.

– Aleksilla on takana valtava määrä kenttäharjoituksia HJK:ssa viime vuosilta. Hän on toiminut edustusjoukkueen “liepeillä” jo vuosia, ja kokemusta on nuoresta iästä huolimatta paljon. Hän tietysti tuntee kaikki pelaajat sekä edustuksessa että HJK Klubi 04:ssä erinomaisen hyvin, ja tässä valmennuskokoonpanossa hänen vastuulleen tulee paljon myös analytiikkapuolta.

– Sekä Ossi että Aleksi ovat molemmat energisiä, innostavia ja näkemyksellisiä persoonia. Tällainen kokeneempikin herrasmies pysyy varmasti vireessä, kun rinnalle tulee tuollaisia pattereita, joilla on osaamista ja näkemystä. Tykkään siitä, että tiimissä on tyyppejä joiden kanssa keskustella, jakaa mielipiteitä ja mahdollisesti vähän kinatakin – itsenikin pitää silloin pystyä perustelemaan omat näkemykseni, ”Toke” iloitsee. 

Tervetuloa Ossi & onnittelut uudesta pestistä, Allu!