Osta lippu ennakkoon, saavu ajoissa ja ota huomioon Helsinki City Marathon

Pääkaupunkiseudun herruus jaossa!

HJK-Honka la 14.8. klo 19.00 Sonera Stadium (Portit avautuvat 17.30)Muistisääntöjä peliin saapuville katsojille.
– Helsinki City Marathon juostaan osaksi ottelun kanssa päällekäin. Tarkista täältä HCM:n aikataulu ja reitti.
– Osta lippu ennakkoon edullisemmin Lippupisteen netistä täältä.
– Saavu Sonera Stadiumille tarpeeksi aikaisin ja mielummin muuten kuin omalla autolla. Parkkipaikat ovat koko päivän HCM:n järjestäjien käytössä.
– Portit Honka-otteluun avautuvat jo 17.30.


– Kannusta HJK voittoon!


Ota City Marathon huomioon

Perinteinen Helsinki City Marathon juostaan samana päivänä HJK-Honka -ottelun kanssa lauantaina 14.8. Maraton aiheuttaa lukuisia poikkeusjärjestelyjä Sonera Stadiumin läheisyydessä.

Helsinki City Marathonin lähtölaukaus kajahtaa Olympiastadionin edustalta lauantaina 14.8. Mäntymäentieltä klo 15.00.

Menoreitti kulkee aluksi Sonera Stadiumin edustalta Urheilukatua pitkin ja jatkuu Eläintarhan takaa Mannerheimintielle. Sen jälkeen juoksu suuntautuu Espoon Keilaniemeen, Länsiväylää pitkin Lauttasaaren kautta Helsingin keskustaan ja samaa reittiä takaisin Lehtisaaren kautta Töölöön.
Nopeimmat juoksevat HCM:n noin 2,5 tuntiin, mutta suurimman juoksijamäärän odotetaan saapuvan maaliin noin 3-4 tunnin jälkeen. 
HJK-Honka -ottelu alkaa klo 19.00, joten tapahtumat menevät päällekkäin.Lipunmyynti otteluun alkaa jo 17.30
Juoksureitti ennen maalia kulkee Mannerheimintietä etelään, Nordenskjöldinkatua Helsingin jäähallin edustalta ja Olympiastadionin takaa Paavo Nurmen patsaalle, jossa maali sijaitsee.
Tiesulkuja on Töölössä tiuhaan, joten on erittäin suositeltavaa saapua HJK-Honka -otteluun joko julkisilla kulkuvälineillä tai muilla keinoin. Myös parkkipaikat ovat käytännössä täysin HCM:n käytössä Sonera Stadiumin ympäristössä.