Otteluennakko: FC Inter – HJK 31.7.

Torstaina HJK voitti Eurooppa-liigan karsinnan 3.kierroksen ensimmäisen osaottelun Ruotsissa IFK Göteborgia vastaan. Sunnuntaina taistellaan elintärkeistä Veikkausliigan pisteistä, kun joukkue matkustaa taas länteen, tällä kertaa Kupittaalle FC Interin vieraaksi. Päävalmentaja Lehkosuo odottaa Interiltä normaalia puolustavampaa taktiikkaa.

– Tasan vuosi sitten kävimme europelien keskellä Turussa pelaamassa ja hävisimme 3-0. Tuolloin he olivat hylänneet Dragsman tyypillisen pallonhallintaan perustuvan pelisuunnitelman ja keskittyivät pelkästään puolustamiseen ja iskivät tehokkaasti vastahyökkäyksillä. Se peli on minulla hyvässä muistissa. Myös viime kierroksella IFK Mariehamnia vastaan vieraissa he pelasivat selvästi puolustavammin ja hakivat 0-0 tasapelin ja pisteen Ahvenanmaalta. Tämä antaa viitteitä siitä, mitä meillä on vastassa Turussa sunnuntaina.

Tiukan aikataulun ja pelirytmin takia Lehkosuo ei halua spekuloida etukäteen mahdollisella kokoonpanolla, mutta tavoite on selvä.

– Me ollaan juuri pelattu kovalla intensiteetillä kovaa vastustajaa vastaan Ruotsissa ja meidän pitää pystyä siirtämään tämä sama intensiteetti Turku-peliin. Siinä kun onnistumme, niin olemme vahvoilla.

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä ISTV:stä »

 

”Kutsun kaikki mukaan Sonskille ensi torstaina” – Alfredo Morelos@morelos2106 #HJK #YhdessäEurooppaan #UEL #UELfi pic.twitter.com/IqFlPN8SlP

— HJK Helsinki (@hjkhelsinki) July 29, 2016