Otteluennakko: FC Lahti Akatemia-Klubi 04 25.9.

Klubi 04:lla on mahdollisuus varmistaa nousukarsintapaikkansa perjantaina, kun se kohtaa vieraissa FC Lahti Akatemian. Nousukarsintapaikka varmistuisi voitolla, mutta olisi myös tasapelillä hyvin todennäköinen.

Helsinkiläiset ovat lohkonsa piikkipaikalla, kun Kakkosta on jäljellä kaksi kierrosta. Eroa kakkosena olevaan Joutsenon Kultsuun on viisi pistettä, minkä lisäksi Klubi 04:lla on etunaan myöskin selkeästi parempi maaliero.

FC Lahti Akatemia ja Klubi 04 ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Kesäkuussa pelatussa ensimmäisessä kohtaamisessa helsinkiläiset kävivät hakemassa pisteet Lahdesta 0-1 lukemin Lucas Lingmanin pyssyttäessä raitapaidat voittoon. Elokuussa Sonera Stadiumilla joukkueet puolestaan tasasivat pisteet 0-0 lukemin.

Myös lahtelaisilla riittää panosta perjantai-illan ottelussa. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa viimeistä edellisenä ja vaarassa pudota ensi kaudeksi Kolmoseen. Lahti janoaakin pelistä pisteitä, sillä seuraavana sarjataulukossa olevaan Kiffeniin on eroa vain yksi piste, joten myös putoamisesta käydään kahden viimeisen kierroksen aikana kova kamppailu.

-Lahti Akatemia on sarjataulukossa yllättävän alhaalla ja on varmasti vaikea vastustaja. Nyt heillä on myös elo-syyskuun aikana tullut paljon kokeneita pelaajia joukkueeseen. Meillä on erinomainen peli alla (6-0 voitto FC Futurasta). Tänään pitää olla valmis tekemään taas iso määrä töitä, jotta saavutetaan sama taso, miettii Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela.

Perjantain ottelusta on Klubi 04:n riveistä sivussa ovat loukkaantumisten vuoksi Matias Sauramaa, Aapo Halme, Otto Pitkänen ja Lassi Järvenpää. Eero Hyökyvirta ja Saku Ylätupa ovat puolestaan maajoukkuetehtävissä.
 

Ottelu toimii Klubi 04:lle myös tärkeänä valmistautumisena ensi keskiviikon Uefa Youth Leaguen HJK U19-Celtic U19 otteluun. HJK U19 joukkue koostuu pääasiassa Klubi 04:n pelaajista, katso joukkueen pelaajat täältä.

Klubi 04: Mikkelsson; Dahlström, Salmi, Dolivo, Ölander; N’Sombo, Jama; Soisalo, Lappalainen, Zine; Ylönen

Vaihdossa: Koivistoinen, Hieta, Koivurinta, Hopsu, Haglund, Anyamele

FC Lahti Akatemia-Klubi 04 perjantaina 25.9. kello 18.30 Lahden Mukkulan tekonurmella.