Otteluennakko: FC Lahti – HJK 20.5.

HJK:n viikko alkoi maanantaina voittoisalla kotipelillä FC Interiä vastaan. Perjantaina vuorossa on bussimatka pohjoiseen, kun Klubi kohtaa vieraissa FC Lahden. HJK toi edellisestä vieraspelistä Vantaalta mukanaan Töölöön kolme pistettä. Samaa lähdetään hakemaan Lahdesta. Kisapuiston nurmella joukkue joutuu pistämään parastaan, sillä FC Lahti on ollut ollut viimeisissä kotipeleissään lyömätön.

Bolliksen nurmella viimeistelyharjoituksia auringonpaisteessa vetävä päävalmentaja Mika Lehkosuo odottaa tulevasta pelistä tiukkaa:
– Lahti on ollut erinomainen kotona ja lyönyt kotipeleissään suurinumeroisesti SJK:n ja VPS:n. Meitä vastaan he varmasti lähtevät puolustamaan tiiviisti, mutta se antaa tietysti mahdollisuuden vastahyökkäyksiin. Vastahyökkäyksissä ja erikoistilanteissa me olemme olleet viime aikoina hyviä, ja sitä tietysti pyritään jatkamaan. Vieraspeli Lahdessa on taatusti vaikea, mutta meillä on vahva tahtotila jatkaa voittoputkea.

Lahden pelaajista Lehkosuon silmään on erityisesti pistänyt lahjakas tulokas:
– Jasse Tuominen on ollut yksi kauden parhaista tulokkaista. Tälläisia mielenkiintoisia nuoria, suomalaisia hyökkäyspään pelaajia ja maalintekijöitä ei Veikkausliigassa liikaa ole. Kyllä hänet on huomioitu meidän valmistautumisprosessissa.

Perjantain otteluun Klubi saa jalkeille lähes koko miehistönsä. Lum Rexhepi on kärsinyt pelikieltonsa ja sairastupa on tyhjentynyt Annania lukuunottamatta.

Perinteisesti Klubin ja lahtelaisten kamppailuissa on erityinen lataus kannattajien mielessä. Perjantainakin Kisapuistoon matkustaa iso joukko sinivalkoisia kannattajia. Niille, jotka eivät pääse Suomen Chicagoon matkustamaan, ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana.

FC Lahti – HJK 20.5. klo 18.30, Kisapuisto, Lahti