Otteluennakko: HJK – FC KTP 13.2.

HJK aloitti Suomen Cupin pelit Honkaa vastaan. Sonera Stadiumille siirretty ottelu päättyi Klubin 3-2 voittoon. Gnistan-HJK pelattiin kotijoukkueen toiveen mukaan Talin hallissa ja se päättyi Klubin voittoon 4-0.

KTP:n taival Suomen Cupissa on alkanut Gnistania vastaan 0-0 tasapelillä. Granin kanssa puolestaan KTP pelasi tasan 2-2.

KTP:n riveissä nähdään helsinkiläisille tuttuja kasvoja. Maalissa on Jiri Koski, joka viime kaudella pelasi Klubin maalilla Tampereella Ilvestä vastaan Dähnen poissaollessa ja Markus Uusitalon loukkaannuttua ensi minuuteilla. Kotkalaisten valmentajana toimii puolestaan HJK:n Hall of Fame -pelaaja, ”Iso Vaalee” Jari Rantanen.

Päävalmentaja Mika Lehkosuo hakee paluuta voittojen tielle Ruotsissa Norrköpingiä vastaan 3-4 hävityn ottelun jälkeen.

– Loistavaa päästä taas ulos ja omalle stadionille pelaamaan. Tukholmassa päästettiin liikaa maaleja, siihen pitää tulla heti muutos. Tasapainoinen koko joukkueen hyökkääminen ja vastahyökkäysten ennaltaehkäisy muun muassa aggressiivisella tilanneprässillä hyökkäyskolmanneksella pallon menetyksen jälkeen ovat parasta puolustamista. Myös alimpien pelaajien yhteistyössä puolustustilanteissa omassa boxissa tai sen läheisyydessä on parannettavaa. Takaisin voittojen tielle päästään korkealla pelillisellä intensiteetillä.

HJK – FC KTP

Ma 13.2. klo 19.00
Sonera Stadium

HJK:n kausikortit Tiketistä »
Suora lähteys: HJK TV »