Otteluennakko: HJK – KuPS 28.8.

Kuopiolaiset saapuvat Veikkausliigassa Helsinkiin jo toisen kerran parin viikon sisään. Edellinen kamppailu päättyi Klubin kannalta surkeasti, kun 2-1 voitto suli lisäajalla 2-3 tappioksi.

Sen jälkeen HJK kävi pelaamassa Vaasassa maalittoman tasapelin ja keskiviikkona PK-35 kaatui 2-0. Vantaalaisia vastaan sinivalkoisten pelissä oli paljon hyviä aineksia. Vaikka joukkue joutui pelaamaan tunnin vajaalla Aapo Halmeen ulosajon takia, pysyi peli hallussa ja pari vapauttavaa maaliakin saatiin tehtyä.

HJK on sarjakakkosena ja KuPS tiukasti mukana mitalikamppailussa.

Miten tiukka taistelu sunnuntain pelistä on tulossa ja miten KuPS voitetaan, päävalmentaja Mika Lehkosuo?

– KuPS:lla on kolme voittoa alla peräkkäin, joten he ovat hyvässä vireessä. Heidän pelitapansa on meillä tuoreessa muistissa. He olivat pari viikkoa sitten vahvoja vastahyökkäyksissä ja erikoistilanteissa. Meidän hyökkäyspelaamisemme on isossa roolissa sunnuntain pelin lopputuloksen kannalta. Meidän on pidettävä hyvä tasapaino hyökätessämme, jottei KuPS pääse vastahyökkäyksiin. Lisäksi hyökkäyskolmanneksella meidän on oltava tehokkaampia kuin edellisessä kohtaamisessa. Haluamme voittaa intensiivisellä esityksellä.

Millaisen kokoonpanon Klubi saa kentälle?

– Hyvän. Myös hyökkäyspään pelaajatilanne paranee, koska Nikolai Alho on toipunut sairaudestaan ja saamme hänet mukaan kokoonpanoon. Ensi kertaa kokoonpanossa nähdään myös 18-vuotias ghanalainen laitahyökkääjä Evans Mensah.

HJK – KUPS Töölössä sunnuntaina 28.8. kello 18.30. Liput ennakkoon alkaen 9,50/5,00 €: hjk.fi/liput.