Otteluennakko: HJK – PK-35 24.8.

Paikallispeli HJK – PK-35 siirtyi Suomen Cupin loppuottelun takia pelattavaksi jo nyt keskiviikkona. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat päätyneet Klubin voittoon, vieraissa Vantaalla 1-2 ja kotona Töölössä 4-2.

Heinäkuisen kotipelin ensimmäisellä jaksolla nähtiin uskomattoman tehokasta HJK:ta. Jo runsaan vartin jälkeen peli oli taputeltu, kun syötöt napsahtelivat kohdalleen ja numerot taululla 4-0 (Morelos 1’, Alho 2’, Dahlström 13’ ja Odu 17’).

Kyseessä oli myös HJK:n viimeisin voitto, sen jälkeen Veikkausliigassa on pelattu neljä tasapeliä ja yksi tappio. Sarjataulukossa HJK on toisena neljä pistettä IFK Mariehamn jäljessä, PK-35 puolestaan jumbona. Mestaruusjahtia ajatellen nyt on aika päästä takaisin kolmen pisteen tahtiin.

Maalinteko on ollut vaikeaa viime aikoina. Kuinka saadaan iskettyä voitto keskiviikkona, päävalmentaja Mika Lehkosuo?

– Hyökkäyskolmanneksella tehot eivät ole olleet kohdallaan. Olemme tehneet taktista hienosäätöä pelaajien roolituksiin ja yhteispelin parantamiseen, jotta hyökkäyksemme olisivat tehokkaampia. Töitä ollaan tehty ja työ tekijänsä palkitsee, olen varma siitä.

Millainen kokoonpano nähdään keskiviikkona kentällä?

– Laituripula oli edellisessä pelissämme Vaasassa kova, kun kaikki neljä wingeriämme olivat poissa. Nyt saamme PK-35 peliin mukaan Odun ja Richardin. Nikolai Alho on sairauden ja Lassi Lappalainen lievän alaraajavamman takia vielä poissa, mutta he palaavat todennäköisesti pelikuntoon loppuviikosta.

Liput otteluun tästä »

Suora lähetys ottelusta ISTV:ssä: iltasanomat.fi/extra