Otteluennakko HJK vs Hammarby

Perinteinen Klubin ja ”Bajenin” kohtaaminen päättää HJK:n harjoituskauden. 

Jukka Raitala - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola

HJK vs Hammarby
La 26.3.2022 14:00
Harjoitusottelu – Bolt Arena

HJK kohtaa Bolt Arenalla pelattavassa harjoitusottelussa tukholmalaisen Hammarby IF:n huomenna lauantaina kello 14.00. Ottelu on Klubin harjoituskauden viimeinen – Veikkausliiga pyörähtää käyntiin seuraavana lauantaina 2. huhtikuuta, kun HJK isännöi liigan avauskierroksella FC Honkaa.  

Otteluun on vapaa pääsy kaikilla HJK:n kausikorteilla. Ennakkolipunmyynnin lisäksi lippuja voi ostaa lauantaina kello 12.30 alkaen Klubipäädyn lippukioskilta. Katso tarkemmat ohjeet katsomojärjestelyistä tästä.

HJK TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä viiden euron hintaan. 

Kumpikaan joukkueista ei pääse pelaamaan parhaalla kokoonpanollaan maajoukkue-edustusten vuoksi. Klubilta on eri maajoukkuetehtävissä yhdeksän pelaajaa, Hammarbyllä seitsemän. Klubin harjoitusrinki on ollut tällä viikolla ohut, ja keskiviikon treenit pidettiinkin yhdessä HJK Klubi 04:n kanssa. Maajoukkue-edustusten lisäksi muutama pelaaja on ollut sivussa sairastelun vuoksi, joten lauantaina kokoonpano on tiivis.

Etenkin maalivahteja on tällä viikolla paljon edustustehtävissä: Conor Hazard (Pohjois-Irlanti), Jakob Tånnander (Ruotsi U21) ja Alex Ramula (Suomi U17). Poissaolojen vuoksi HJK:n A-junioreiden maalivahti Vilho Tuokkola on ollut mukana edustusjoukkueen harjoituksissa. 

Anthony Olusanya - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Anthony Olusanya Talin hallissa pelatussa Liigacupin ottelussa IFK Mariehamnia vastaan 5.2.2022.

Positiivistakin sairastuvalta kuuluu: Anthony Olusanya ja Arttu Hoskonen ovat palanneet kenttätreeneihin pitkän tauon jälkeen. 

Hammarbyn sarjakausi käynnistyy Klubin tavoin lauantaina 2. huhtikuuta, joten ottelu on myös ruotsalaiselle vierasjoukkueelle viimeinen ennen alkavaa kautta. ”Bajenin” harjoituskausi on edennyt vakuuttavasti, sillä joukkue on raivannut tiensä Ruotsin Cupin finaaliin voittamalla kaikki viisi otteluaan. Vuoden ainoan tappionsa Hammarby kärsi helmikuussa norjalaiselle Moldelle.  

HJK:n ja Hammarbyn aiemmissa kohtaamisissa on nähty useita ikimuistoisia hetkiä ja debyyttejä – muistelimme vanhoja kohtaamisia täällä.

Bolt Arenan täysin uudistetut ravintolapalvelut ovat lauantaina käytössä ensimmäistä kertaa – siispä tervetuloa nauttimaan pelin lisäksi myös maistuvista yllätyksistä!

220326 HJK-Hammarby