Otteluennakko: IFK Mariehamn – HJK 24.4.

Kolmen pelin viikko alkoi maanantaina SJK:ta vastaan Sonera Stadiumilla 2-1 voitolla. Torstaina oli vuorossa Suomen Cupia Kajaanissa AC Kajaania vastaan. Ottelu päättyi varsinaisella peliajalla 1-1, mutta jatkoajan jälkeen taululla loistivat voittolukemat 1-5. Kajaanin koneesta oli jätetty kotiin lepäämään mm. Taye Taiwo ja aloituskokoonpanossa nähtiin monia nuoria sankareita: Lappalainen, Järvenpää, Lingman, Malolo, Väisänen ja Uusitalo.

– Meillä on paljon hyviä pelaajia ja kierrätys tiiviissä ottelusumassa on toiminut suunnitelmien mukaan. Maarianhaminasta jäävät pois isot minuutit Kajaanissa pelanneet Järvenpää ja Lappalainen, toisaalta lepovuorossa olleet ovat rivissä sunnuntaina. Vincent Onovo tulee olemaan pari viikkoa pois SJK-pelissä saamansa alaraajavamman takia, toteaa päävalmentaja Mika Lehkosuo.

IFK Mariehamn kärsi Veikkausliigan avauskierroksella tappion HJK:lle Töölössä. Torstaina se tippui kotonaan Suomen Cupista niukasti FC Lahtea vastaan. Vastassa on varmasti näytönhaluinen joukkue.

– IFK Mariehamn on pienellä kotikentällään parhaimmillaan, mutta olemme siellä aiemminkin pystyneet pelaamaan hyvää fudista ja tekemään maaleja. Heillä on kärjessä räjähtävän nopea Orgill ja hänen alapuolellaan hyvin peliä avaava Assis. Siinä on kaksikko, joka on ollut äärimmäisen vaarallinen tälläkin kaudella. Keskityksiä ja erikoistilanteita varmasti tulee ja se sota boksissa meidän pitää klaarata, arvioi Lehkosuo tulevan pelin luonnetta.

Ottelu näkyy suorana IS TV:ssä sekä Ruutu+:ssa ja alkaa poikkeuksellisesti jo kello 16.30.

Katso suora lähetys:

 

KEEP IT UP!!!!! https://t.co/kxdlYXq694#HJK #Helsinki #PystiTöölöön #Veikkausliiga pic.twitter.com/0Sm10rwwyp

— HJK Helsinki (@hjkhelsinki) April 23, 2016