Otteluennakko: Klubi 04-FC Lahti Akatemia 2.8.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen. Kesäkuun alkupuoliskolla Lahdessa pelattu ottelu päättyi Klubin 0-1 vierasvoittoon, kun Lucas Lingmanin maali takasi sinivalkoisille kolme pistettä.
 
Edellisessä ottelussa helsinkiläiset hakivat komean 0-1 vierasvoiton Joutsenosta Kultsun vieraana ja nousivat takaisin itäisen lohkon kärkeen. Lahden edellinen voitto on kolmen ottelun takaa, Kiffen kaatui heinäkuun 12 päivä 1-0 lukemin Lahdessa.
 
Juuri vastuuvalmentajaansa vaihtaneet lahtelaiset tuskin saavat otteluun montaa FC Lahden liigapelaajaa vahvistukseksi, sillä lahtelaiset pelaavat tänään Veikkausliigaa.
 
-Alkuviikko on nyt takana kahden vieraspelin kanssa. Nyt on saatu yksi ylimääräinen päivä huilata ja palautella, jolla on merkittävä ero otteluruuhkassa. Meillä ei ole varaa katsoa  sarjataulukkoa, koska Lahti Akatemia oli meille vaikea vastustaja ensimmäisessä kohtaamisessa kesäkuussa, painottaa Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela.
 
-Meidän pitää onnistua paremmin kuin alkuviikosta kaikilla hyökkäyspelaamisen osa-alueilla ja sen lisäksi tuoda mukana sama tiivis ja hyvä koko joukkueen puolustaminen, jota keskiviikkona Joutsenossa esitettiin viimeiset puolituntia, Koskela jatkaa.

Klubin riveistä ovat sunnuntaina sivussa pitkäaikaispotilaan Lassi Järvenpään lisäksi kuumeinen Joachim Böckerman ja Omar Jama, jonka pieni vaivan kanssa ei kannata pelata vielä kahta peliä yhden viikon aikana.

Kokoonpano

Klubi 04: Mikkelsson; Salmi, Dolivo, Halme, Pitkänen; Väisänen, N´Sombo; Lingman, Ylätupa, Zine; Ylönen
 
Vaihdossa: Sauramaa, Ölander, Koivurinta, Hyökyvirta, Dahlström, Lappalainen, Anyamele
Klubi 04-FC Lahti Akatemia sunnuntaina 2.8. kello 18.30 Sonera Stadiumilla.