Otteluennakko: PK-35 Vantaa – HJK 7.5.

Keskiviikon rökälevoittoa Ilveksestä (5-1) ei kauaa ehditty fiilistellä, kun katse jo suunnattiin viikonlopun vieraspeliin Vantaalle. Lauantaina Klubi matkustaa Myyrmäkeen ja kohtaa sarjanousija PK-35:n, joka on herättänyt tunteita puolesta ja vastaan jo Veikkausliigan ensimetreillä. Päävalmentaja Lehkosuon mukaan PK-35 on yksi Veikkausliigan mielenkiintoisimmista vastustajista.

– Tällainen espanjalaislähtöinen pallovarmuus ja lyhytsyöttöpeli heillä on huippuluokkaa. Hyökkkäyspelaaminen on hyvin erilaista kuin muilla joukkueille ja peruspelaaminen on hyvin valmennettu. Toisaalta heille tulee joukkueena epätasapainon hetkiä, joihin meidän pitää pystyä iskemään, sanoo Lehkosuo.

Luvassa on, jos ei nyt derby, niin ainakin pikku-derby; sen verran laajaa kannattajapohjaa molemmilla seuroilla löytyy pääkaupunkiseudulta. Klubi-faneja on ennakkotietojen mukaan tulossa sankoin joukoin.

– Ehkä tässä ei nyt vielä derby-tunnelmaan ylletä, mutta pääkaupunkiseudulta kun molemmat ollaan, niin kyllä peliin varmaan latausta saadaan kentällä ja katsomossa, miettii Lehkosuo.

Avauskokoonpanoa valmennusjohto ei vielä halua paljastaa, mutta punaisen kortin Ilves-pelissä Lum Rexhepi on poissa puolustuspelistä. Toisaalta Sebastian Sorsa on ollut jo lähipäivät täydessä kunnossa ja nuoriso-osastolla on hyviä vaihtoehtoja kärkkymässä näytönpaikkaa.

Tervetuloa kannustusjoukkoihin ja tuomaan vieraspeliin HJK:lle 12. kenttäpelaaja.
Jos et pääse paikalle, IS Extra näyttää ottelun suorana ja se nähdään myös Nelosen jalkapallokierroksen pääotteluna.

Katso suora lähetys: IS Extra »