Otteluennakko: SJK – HJK 18.6.

Lauantaina on Pohjanmaalla kauan odotettu hetki kun SJK:n uusi kotistadion avataan. Stadionin kapasiteetti on 6000 henkilöä ja ottelu on etukäteen loppuunmyyty, mikä tietänee hyvää tunnelmaa viime kauden kultamitalistien ja pronssijoukkueen mittelöön. Päävalmentaja Mika Lehkosuo iloitsee parantuneista olosuhteista.

– Koko Suomi-fudikselle on hyvä, että olosuhteet parantuvat niin kentällä kuin katsomossa. Huonot olosuhteet monilla paikkakunnilla ovat verottaneet tämän lajin suosion kasvua. Nyt monia kenttiä on uudistettu ja uudet stadionit avataan Seinäjoelle ja Vaasaan, mikä on mainio asia suomalaisen jalkapallon kannalta ja tietenkin myös seuroille itselleen. On hienoa päästä korkkaamaan Seinäjoen uusi stadion.

Molemmilla joukkueilla on takanaan keskiviikolta voitto ja jatkopaikka Suomen Cupin puolivälierästä sekä ohjelmassa neljäs ottelu kymmenen päivän sisällä. Molemmat ovat myös olleet vahvoja kotiotteluissaan. Isoja yllätyksiä ei Lehkosuo pelistä juuri odota.

– Molemmat joukkueet tuntevat toistensa pelityylin. SJK:ssa on meille paljon tuttuja pelaajia ja minulle jo Hongan ajoilta valmennettavia. Molemmilla on voitto alla ja neljäs peli kymmeneen päivään. Ottelun ratkaisee se, kumpi joukkue onnistuu saamaan tähän peliin paremman vireystilan.

Klubin vireystilaa avittaa taatusti iso sinivalkoinen kannustusjoukko. Ennakkotietojen mukaan satoja HJK-kannattajia on lähdössä huutamaan Pohjanmaan uhon kumoon.

SJK-HJK lauantaina 18.6. kello 13.30, OmaSP Stadion, Seinäjoki. Nelonen sekä ISTV näyttävät ottelun suorana.