Otteluennakko: VPS – HJK 9.6.

HJK:n viiden ottelun voittoputki päättyi tasapeliin vieraissa KuPS:a vastaan toissa sunnuntaina. Kuopion reissusta palattuaan joukkue piti muutaman päivän ansaittua lomaa ja sen jälkeen on harjoiteltu tiiviisti. Maajoukkuekomennuksella niin miesten kuin nuorten joukkueissa olleet on myös saatu takaisin ruotuun. Viime viikolla myös Klubin valmennusryhmä vahvistui, kun espanjalaisen jalkapallokoulutuksen saanut José Riveiro liittyi joukkoon.

– Rive on näin alussa ollut tutustumassa ja tarkkailijan roolissa treeneissä. Olemme jatkaneet tarkempia keskusteluja hänen metodologiastaan ja käyneet läpi harjoittelua ja pelejämme, kertoo päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Vaasan pelistä Lehkosuo odottaa haastavaa.

– Toivottavasti Vaasassa Kaarlen kenttä on viime viikkoina kasvanut ruohoa, niin että molemmat joukkueet voisivat pelata fudista eikä menisi pelkäksi pitkän pallon potkimiseksi. Vaasa johtaa pallonhallintatilastoa, mikä tarkoittaa sitä, että meidän täytyy tunnistaa joukkueena hetket, jolloin hyvillä iskuilla pääsee prässäämään ylhäällä, riistämään pallon ja tekemään maalin.

HJK lähtee jahtaamaan kolmea pistettä Vaasassa torstaina kello 18.30. Matsi on katsottavissa suorana ISTV:ssä ja ja Ruutu+ kanavalla.