Otteluinfo: HJK–Inter la 23.4. klo 15.00 – Kaikki mitä katsojan tulee tietää!

Itäkatsomon turvatarkastusalue on uudistettu ruuhkien välttämiseksi. Jäsenmaksunsa maksaneet juniorit pääsevät matsiin MyClub-sovelluksella maksutta!

Bolt Arena – Yleisöä. Photo: © Jussi Eskola

HJK vs FC Inter
La 23.4.2022 15:00
Veikkausliiga – Bolt Arena 
Portit avataan klo 13:30

Liput 
Liput ja kausikortit otteluun ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi. Uutena tuotteena myynnissä on tilauspohjainen kausikortti, joka oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin HJK:n miesten, naisten sekä Klubi 04:n kotimatseihin edullisella kuukausimaksulla. Ennen ottelua lippuja on myynnissä Klubipäädyssä sijaitsevassa lippukioskissa – lippu kannattaa kuitenkin hankkia ennakkoon, sillä paikan päältä ostettaessa lipun hintaan lisätään palvelumaksu. 

Jäsenmaksunsa viimeistään tämän viikon maanantaina maksaneet HJK-juniorit pääsevät maksutta sisään Itäkatsomoon (katsomolohkot 138–140) kännykän MyClub-sovellusta portinlukijaan näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. 

Saapuminen
Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Itäkatsomon sisäänkäynti ruuhkautui edellisessä ottelussa pahasti: Turvatarkastajien määrää on ruuhkien välttämiseksi lisätty Itäkatsomon ulkopuolelle, ennen lippujen tarkastusta. Lippujen lukeminen porteilla tapahtuu koneellisesti. 

Huomioittehan, että kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. 

Matsietkot
Klubipäädyssä noin klo 14.15, asiantuntijavieraana HJK:n pelaaja. Etkoja on mahdollista tulla seuraamaan myös Pää- ja Yläkatsomoista, eli Arenan sisällä on mahdollista liikkua ja muutenkin aistia tunnelmaa muissa katsomoissa ennen ottelua ja tauolla. Pelin ollessa käynnissä katsomoiden väliset portit ovat kiinni.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Urheilukadun kivijalkaravintolan lisäksi Arenan kioskit ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 13.30 – ravintolatilat ovat avoinna ennen ottelua ja ottelun tauolla kaikille Pääkatsomoon, Yläkatsomoon ja Klubipäätyyn pääsylipun hankkineille. Kahvilapalvelut ovat käytössä kaikissa katsomoissa. 

Vinkki: Koska liikkuminen Pääkatsomon, Yläkatsomon ja Klubipäädyn välillä on mahdollista, suosittelemme hyödyntämään esimerkiksi tauolla Klubipäädyn tai Yläkatsomon KAFFELA-kioskeja, joista kahvilatuotteiden hankkiminen sujuu Pääkatsomon ravintolaa ripeämmin.

Karkkiautomaatit
Lukuisien kioskien lisäksi stadionilla on käytössä kioskiautomaatteja kaikissa katsomoissa. Automaateista on ostettavissa muun muassa makeisia, sipsejä, suolapähkinöitä ja kauravälipaloja. 

Anniskelukatsomot
Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 102–106, Klubipäädyn lohkot 141–145 sekä kokonaan vieraskannattajille varatun Pohjoispäädyn lohkot 116–120 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä. Jos haluat nauttia alkoholia katsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota mukiin ennen katsomoon siirtymistä.

Bolt Arena - katsomokartta

Matsijatkot
Jokaisen Klubin matsin jälkeen kaikille avoimet matsijatkot järjestetään Pääkatsomon ravintolatiloissa, jonne voi siirtyä suoraan katsomoista Itä- ja Pohjoiskatsomoa lukuun ottamatta.

Keitä kentällä?
HJK:n ja Interin ottelut ovat perinteisesti olleet tasaisia. Tuntuvasti täksi kaudeksi vahvistuneella HJK:lla on runsaasti uusia pelimiehiä, joihin (ja vanhoihinkin!) voit kätevästi tutustua näiden haastattelujen kautta

Televisiointi
Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä »

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Otteluisäntä
Lumme Energia  

Lämpimästi tervetuloa & nähdään, huudetaan ja pidetään jälleen pisteet Boltilla!

PS. Jäikö jotain kertomatta? Laita postia [email protected] tai tägää meidät somessa @hjkhelsinki – selvitämme ja lisäämme vastauksen juttuun!