Otteluinfo: HJK–KuPS 18.3. klo 15 – kahvia myynnissä

Liigacupin välierässä kahvitarjoilusta vastaa HJK P12 Akatemiajoukkue. HSL:n AB-matkalippuetua testataan.

Perjantain viimeistelyharjoituksissa vedettiin hyvällä sykkeellä ja hymyllä.

HJK vs KuPS
La 18.3.2023 klo 15:00 (Portit klo 14:00)
Liigacup – Bolt Arena

HJK kohtaa lauantaina KuPS:n Liigacupin välierässä kello 15 Bolt Arenalla. Ovet aukeavat kello 14. Ottelussa on käytössä vain Pääkatsomo. Sisään pääsee Urheilukadulta pääovista. Valmistaudu turvatarkastuksiin.

Lippuja voi hankkia ennakkoon aina ottelun alkuun saakka osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lipun voi ostaa vielä paikan päältä HJK:n toimiston aulasta ennen ottelua. Kausikorttilaisilla on veloitukseton pääsy matsiin, mutta lippu tulee lunastaa ennakkoon.

Aikuisten numeroimaton lippu maksaa kymmenen euroa ja lasten viisi euroa. Alle 4-vuotiaat pääsevät maksutta sisään. Myös HJK-juniorit pääsevät veloituksetta sisään kännykän MyClub-sovellusta näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. 

Samalla ottelulipulla on mahdollista saapua katsomaan aiemmin myös HJK Klubi 04:n ja GrIFK:n välistä harjoitusottelua, joka käynnistyy kello 11. Tämän tapahtuman osalta ovet aukeavat kello 10.30. Matsien välissä Bolt Arena tyhjennetään katsojista, jotta saamme työrauhan buffetin pystyttämiselle.

Kyllä, luit oikein. Kahvia on nimittäin tarjolla. HJK P12 Akatemia myy Liigacupin välierässä kahvia ja pientä purtavaa. Kaikki buffetin myynnistä tulleet tuotot käytetään joukkueen toimintaan ja varsinkin mahdollisuuteen osallistua kansainvälisiin turnauksiin. HJK P12 Akatemian toimintaa voi seurata esimerkiksi Instagramissa.

Lisäksi testaamme KuPS-ottelun yhteydessä yhteistyökumppanimme HSL:n matkalippuetua. Perjantai-iltapäivään mennessä lipun ennakkoon ostaneille lähtee matsipäivän aamuna noin kello 10 tekstiviesti, jonka avulla voi aktivoida AB-matkalipun saapuessa matsitapahtumaan. Etu koskee tietysti myös kausikorttilaisia, jotka ovat lunastaneet perjantai-iltapäivään mennessä lipun otteluun.

Mikäli sinulle ei tule tekstiviestiä, tarkasta, että puhelinnumerosi löytyy hjk.lippu.fi:n käyttäjätilin tiedoista. Lisätiedot HSL:n lippuedusta löydät täältä.

Matsi näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.