Veikkausliigan otteluliput nyt myynnissä – nopeimmille huhtikuun neljä matsia kahden hinnalla

Kauden avaukseen Honkaa vastaan 5. huhtikuuta lippuja on saatavilla rajoitetusti.

Veikkausliiga käynnistyy keskiviikkona 5. huhtikuuta. Liput kaikkiin Veikkausliigan kotiotteluihin ovat nyt myynnissä osoitteessa hjk.lippu.fi.

Heti alkajaisiksi Bolt Arenalla tarjoillaan derby-tunnelmaa, kun naapuri Honka saapuu vieraaksi. Avausottelun lipunmyynnin osalta kannattaa olla nopea.

Palloliiton kurinpitopäätöksen takia päätykatsomot ovat suljettuina kauden kahdessa ensimmäisessä kotiottelussa. Tästä syystä siirrämme Klubipäädyn kausikorttilaiset toiseen katsomonosaan. Uudesta sijoituspaikasta tiedotamme tarkemmin ensi viikolla.

Joudumme avausotteluiden osalta varaamaan paikkoja reilusti myös ennen kauden alkua kausikortin hankkiville, sillä maaliskuu on tunnetusti kausikorttimyynnin kulta-aikaa.

Lisäksi kumppanimme Elisa on ostanut asiakkailleen runsaat 3000 lippua avausotteluun Honkaa vastaan. Näin ollen Veikkausliigan avausottelu täyttyy kiitettävää vauhtia. Tällä hetkellä Metroderbyyn on myynnissä enää joitain satoja lippuja. Irtolippuja tulee luultavasti vielä myyntiin lähempänä kaudenavausta, kun näemme tarkemmin, minkä verran tarvitsemme paikkoja kausikorttilaisille. Mahdollisesti vapautuvista irtolipuista tiedotamme vielä ennen ottelua.

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Hanki kausikortti tai toimi ajoissa irtolippujen suhteen, jos haluat varmistaa paikkasi kauden avausotteluun Honkaa vastaan.

Huhtikuu on muutenkin kiireistä aikaa, sillä HJK pelaa peräti neljä kotimatsia. Vauhdikkaan startin kunniaksi tarjoamme nopeimmille huhtikuun neljään peliin lippupakettia kahden matsin hinnalla. Mikäli Honka-peli myydään loppuun, lippupaketti sisältää kolme huhtikuun muuta matsia Vepsua, AC Oulua sekä Hakaa vastaan kahden pelin hinnalla.

Huhtikuun kotimatsit:

  • Ke 5.4. klo 18:00: HJK – FC Honka
  • Ke 19.4. klo 18:00: HJK – VPS
  • Su 23.4. klo 18.30: HJK – AC Oulu
  • La 29.4. klo 15:00: HJK – FC Haka

Lippujen hinnat ovat kaikkiin Veikkausliigan kotiotteluihin samat. Aikuiset pääsevät Boltille halvimmillaan 20 eurolla ja lasten (4-15-vuotiaat) liput katsomonosasta riippumatta kustantavat vitosen. Alle 4-vuotiaat ovat tervetulleita nauttimaan futiksesta veloituksetta.

HJK Ottelut - Veikkausliiga 2023
HJK:n otteluohjelma Veikkausliigan runkosarjassa kaudella 2023.

Lippujen hinnat vaihtelevat katsomonosien mukaan. Lisäksi katsomonosissa voi olla hintaeroja sen mukaan, mikä katsomolohko on kyseessä. Kallein lippu kustantaa 40 euroa ja sillä pääsee Pääkatsomoon lohkoihin 106-110.

Lipun hinnoissa on huomioitu alennusryhmät, joihin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, työttömät sekä varusmiehet.

Veikkausliigan kotimatsien hinnat

KatsomoAikuisetLapsi 4–15 vAlennusryhmätPyörätuoli
Pääkatsomo
Lohkot 106–110
40 €5 €30 €
Pääkatsomo
Lohkot 101 ja 111–112
30 €5 €20 €20 €
Yläkatsomo30 €5 €20 € 
Yläkatsomo
Alin rivi
25 €5 €15 €
Itäkatsomo30 €5 €20 € 
Itäkatsomo
Parittomien lohkojen alin rivi
25 €5 €15 €
Klubipääty20 €5 €15 € 
Pohjoispääty20 €5 €15 € 
Aitiolippu aitioasiakkaille20 €   
Bolt Arena - katsomokartta
Bolt Arenan katsomokartta