Otteluraportti: HJK dominoi Jyväskylässä

HJK lähti vahvana ennakkosuosikkina hakemaan Jyväskylästä voittoa. Pelin alku oli täysin raitapaitojen hallussa ja hienon kuvion päätteeksi maaliverkko heilahti jo toisella peliminuutilla, viimeistelijänä Demba Savage.

Maalin jälkeen pallonhallinta pysyi vierailijoilla eivätkä jyväskyläläiset päässeet rakentamaan omia kuvioitaan lähes lainkaan. Ensimmäinen vaihto HJK:n oli pakko tehdä jo 23. minuutin kohdalla, kun Evans Mensah korvasi Ville Jalaston. Jalaston spurtti pysähtyi kesken Klubin hyökkäyksen ja hän jäi pitelemään tuskaisen näköisenä takareittään. Aivan puoliajan lopussa JJK saa rakennettua muutaman vastaiskun ja kaksi kulmapotkua peräkkäin. Tuloksetta.

Toinen puoliaika oli, jos mahdollista, vieläkin enemmän HJK:n hallintaa. Niin Filip Valenčič kuin Anthony Annankin kokeilivat vetoja kauempaa, kunnes 66. minuutilla rävähti. Evans Mensah syötti Valenčičille, tämä jatkoi Demba Savagelle ja sinne upposi miehen illan toinen. Montaa minuuttia ei annettu isäntien toipua takaiskusta kun 72.minuutilla Sebastian Dahlström syötti Akseli Pelvaksen vapaaksi ja tämä sijoitti näyttävästi 0-3.

81. minuutin pelin jälkeen kaksikko Dahlström-Pelvas oli taas tuhotöissä. Tällä kertaa Pelvas tarjoili ja Sebastian Dahlström iski pallon perille.

Jyväskylässä nähtiin, miksi HJK johtaa sarjaa ja JJK on sarjan viimeisenä. HJK:n esitys oli ammattimaisen maltillinen eikä jättänyt tilaa jossittelulle. Voiton myötä HJK:n sarjajohto on nyt 11 pistettä.

Seuraava peli on sunnuntaina 27.8. kello 18.30. kotona Telia 5G Areenalla. Tuolloin vieraaksi tulee sarjassa kolmantena oleva Kuopion Palloseura.