Otteluraportti: SJK – HJK 2-3 (2-1)

Seinäjoen uuden stadionin avajaiset onnistuivat oheisohjelmineen ja täysine katsomoineen lähes täydellisesti. Ainoa ilonpilaaja oli avajaisottelun vastustaja. Kotijoukkueen pettymykseksi HJK vei mukanaan Pohjanmaalta kolme pistettä.

Klubi aloitti ottelun tyrmäävästi. Kun viimeiset katsojat vasta valuivat penkeilleen, sai Alfredo Morelos pallon boksiin, kääntyi ja sijoitti pelivälineen varmasti alakulmaan vain kahden peliminuutin kohdalla.

Pikkuhiljaa SJK pääsi peliin mukaan. Teemu Penninkangas tasoitti pelin 21.minuutilla ja Matej Hradecky räjäytti kotijoukkueen riemun tekemällä taukotilanteeksi 2-1.

Toiselle jaksolle HJK tuli voittamaan. Tasoitusmaali syntyi Taye Taiwon hurjalla vasemman jalan vedolla 20 metristä. Voittomaali lähti laidasta, kun Morelos taisteli hienosti pallon itselleen ja syötti maalilta tilaa hakeneelle Atomille. Atom ei erehtynyt vaan latasi voittopisteet Helsinkiin.

– Tämä oli neljäs peli kymmeneen päivään, joten molemmat joukkueet olivat väsyneitä kentällä. Meidän pelaajamme olivat lopputuloksen verran henkisesti vahvempia, HJK:n valmentaja Mika Lehkosuo summasi ottelun jälkeen.

HJK pelaa seuraavan kerran Veikkausliigaa sunnuntaina 10.7. kello 17.00 Sonera Stadiumilla. Töölöön saapuu hyvän alkukauden pelannut PS Kemi.

SJK – HJK 2-3 (2-1)

Maalit: 21′ Penninkangas, 32′ Hradecky – 2′ Morelos, 55′ Taiwo, 65′ Atom

Katso ottelun tilastot »

Tänään @SJK_Seinajoki sai uuden upean stadionin ja #HJK kolme pinnaa. Maalit Morelos, Taiwo ja Atom. #pystitöölöön pic.twitter.com/z8EIe3vdBC

— HJK Helsinki (@hjkhelsinki) June 18, 2016

Voittava resepti tänään #Atom #Morelos #Taiwo #Klubipääty #HJK pic.twitter.com/aPm9QEIU6Q

— R.W.A. Pinomaa (@RPinomaa) June 18, 2016

Juhlaviiri ja kolme pistettä jäi SJK-HJK pelistä tuloksella 2-3 maalintekijät Morelos Taiwo ja Atom #HJK pic.twitter.com/OCJk5LDuFZ

— Markku Peltoniemi (@PeltoniemiM) June 18, 2016

Jeeeees boys! Upee 2-3 vierasvoitto ???? täst on hyvä jatkaa! #HJK @hjkhelsinki p.s. Todella siisti stadion… https://t.co/iavUFK6uLF