Otteluraportti: Tasapeli tuliaisiksi Tallinnasta

HJK jatkoi kauteen valmistautumista harjoitusottelulla tallinnalaista FC Floraa vastaan. Sekava ottelu päättyi lopulta tasapeliin 1-1 (0-0).

Ensimmäisen puoliajan FC Flora aloitti vahvasti ja sai heti alkuun hyvän hyökkäyksen päätteeksi kulmapotkun. Ote siirtyi kuitenkin vahvasti HJK:lle. Klubi hallitsi peliä mielensä mukaan, mutta vaarallisille maalipaikoille pääsy tuotti vaikeuksia.

Toisella puoliajalla FC Flora pääsi hyviin katkoihin ja niistä erittäin vaarallisiin vastaiskuihin. Vaihtojen jälkeen Klubi pääsi uudestaan hallitsemaan peliä ja lopulta onnistui myös maalinteossa. Noin 82. minuutilla Mosa pääsi laukomaan HJK:n johtoon alueen kaarelta ohi hyvin pelanneen Floran maalivahdin.

Heti seuraavasta hyökkäyksestään Flora sai rangaistuspotkun ja siitä tasoituksen.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä vahva. Pääsimme hallitsemaan peliä ja toteuttamaan monia tavoiteltuja asioita. Toisella puoliajalla vastustaja pääsi paremmin pallonriistoihin meille hankalilla alueilla. Tämä oli hyvä ottelu tässä vaiheessa kauteen valmistautumisessa, ja opimme paljon omasta pelistämme, kommentoi päävalmentaja Mika Lehkosuo.

HJK:n seuraava kotiottelu on ensi lauantaina 17.2. Talissa, kun Suomen Cupissa vastaan tulee FC KTP. Ottelu alkaa klo 14.00. Osta liput ennakkoon Tiketistä »