Otteluraportti: Tasapelipiste tuomiseksi Tapiolasta

Honka vs HJK 0-0

HJK:n valmistautuminen otteluun ei ollut kaikkein helpoin. Edellisenä keskiviikkona, vain kolme päivää sitten, Klubi ratkaisi mestaruuden Tampereella, joten valmistautuminen otteluun jäi lyhyeksi. Monella pelaajalla oli vaivoja, joihin tarvittiin lääkärin apua, jotta saatiin kokoonpano kasaan. Puolustuksesta Faith Obilor oli pelikiellossa varoitustilin täyttymisen myötä.

Ensimmäinen puoliaika

Lyhyt valmistautuminen näkyi Klubin otteissa varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. HJK antoi Hongalle paljon mahdollisuuksia vaarallisiin vastaiskuihin. Keskikenttä oli vahvasti Hongan hallussa, mikä aiheutti useita pallonmenetyksiä vaikeissa paikoissa.

Hongan Macumba Kandji oli ennalta arvattavan vaarallinen ja pääsi laukomaan useaan otteeseen. Myös Borjas Martin aiheutti Klubi-puolustukselle suuria ongelmia. Maksim Rudakovin maali pysyi kuitenkin koskemattomana.

– Oli ehkä jopa enemmänkin tuuria, ettei Honka johtanut tauolla. Toki meilläkin oli paikkoja, jotka saatiin aika helposti. Oli sellaiset avoimien ovien päivät, totesi päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Toinen puoliaika

Tauolla HJK teki vaihdon, kun Jordan tuli pois ja Mosa tuli kentälle. Klubi sai otteen pelistä ja lisättyä vauhtia peliin. Klubi vyörytti useita hyökkäyksiä kohti Hongan maalia ja erikoistilanteissa oli lähellä maalintekoa.

– Olimme toisella puoliajalla selkeästi niskanpäällä. Iso kreditti pelaajille siitä taistelusta mikä kentällä nähtiin. Ekan puoliajan perusteella pistekin olisi ehkä ollut liika. Toisella olikin sitten jo mahdollisuus kolmeen pisteeseen, mutta otetaan se mitä tästä saatiin.

– Onhan meillä aika mieletön syyskuu takana. Viisi voittoa ja nyt tämä tasapeli Hongan laadukasta joukkuetta vastaan. Ei voi kovin tyytymätön olla, iloitsee Lehkosuo.

HJK kohtaa seuraavassa ottelussa Vaasan Palloseuran kotimatsissa Telia 5G Arenalla. HJK vs VPS pelataan viikon päästä sunnuntaina 7.10. kello 17.00. Liput ennakkoon edullisesti Tiketistä »

 

Totiset Miehet jälleen tosissaan
????????#HJK #Helsinki #Veikkausliiga pic.twitter.com/KpvGswXlNQ

? HJK Helsinki (@hjkhelsinki) September 29, 2018

 

Lisää aiheesta: Väkivalta ei kuulu jalkapalloon