Paikalliskamppailu Tapiolassa päättyi tasalukemiin

Sunnuntaipäivän kuumassa paikallisväännössä Tapiolan urheilupuistossa päädyttiin 1-1 -tasapeliin. Kotijoukkue siirtyi johtoon Dudun maalilla kun peliä oli pelattu 22 minuuttia. Esityön johtomaaliin tekivät Demba Savage ja Nicholas Otaru.
Peliä pelattiin hyvin tasaisissa ja ajoittain kuumatunteisissakin merkeissä. Maalin jälkeen ote kääntyi hieman enemmän Hongalle, vaikka myös vierailija HJK oli pariin otteeseen päästä hyvien hyökkäysten jälkeen maalipaikkoihin. Varsinkin ensimmäisen jakson loppua kohden otteet kuumenivat.
HJK piristyi toiselle jaksolle selkeästi ja iskikin toisen jakson ainoan maalin kun peliä oli takana 60 minuuttia. Akseli Pelvas sai loistavan syötön Alex Ringiltä eikä erehtynyt hyvässä maalipaikassa. Maali oli Pelvaksen kauden neljästoista.
Toisella jaksolla jaettiin myös neljä varoitusta, yksi Hongalle ja kolme HJK:lle. Pelitapahtumat kuitenkin jatkuivat erittäin tasaisissa merkeissä ja jopa hieman HJK:n hallinnassa. Varsinkin kärjessä Aksel Pelvas oli todella vaarallinen. Noin 75. minuutin kohdalla hyökkääjä pääsi laukomaan jälleen vaarallisesti, mutta vain hieman ohi. Toinen HJK:n aktiivisimmista pelaajista oli maalinkin syöttänyt ja pari erinomaista kaukolaukausta ampunut Alex Ring.
Tasaiselle väännölle ei kuitenkaan löytynyt voittajaa, vaan Tapiolassa jäätiin pistejakoon. Honka nousi tasapelipisteellä kolmantena ennen kierrosta olleen JJK:n kanssa tasapisteisiin. Muut tänään pelanneet mitalikandidaatit TPS ja JJK jäivät kumpikin pisteittä. JJK hävisi kotonaan VPS:lle ja TPS puolestaan vieraissa RoPS:lle.
Honka-HJK 1-1 (1-0)