Palloliitto palkitsi alueelliset onnistujat 2020

Palloliitton vuoden 2020 alueelliset onnistujat palkittiin Seurojen Ääni -webinaarissa. HJK on vahvasti mukana palkittujen listalla.

Nikolai Alho - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola
HJK:n kapteeni 2020 Nikolai Alho

Palloliitto julkaisi Eteläisen, Itäisen, Läntisen ja Pohjoisen alueen vuoden 2020 palkittavat Seurojen Ääni -webinaarissa. Tulevaisuudessa alueelliset palkitsemiset tulevat olemaan osa alueellisia Seurojen Ääni -seminaareja.  

HJK on vahvasti mukana palkittujen listalla.

Vuoden pelaaja
Nikolai Alho

Erinomainen kausi HJK:ssa Veikkausliigassa ja nousu Huuhkajien kokoonpanoon. Taistelee paikasta EM-kisakoneeseen. Lisäksi mies on hieno esimerkki myös lapsille ja nuorille.

Vuoden poikapelaaja
Kai Meriluoto

HJK:n nuori pelaaja valittiin miesten Kakkosen Etelä-lohkon kauden parhaaksi pelaajaksi erinomaisista esityksistä Klubi 04:n riveissä. Nuori mies debytoi myös korkeimmalla sarjatasolla ja iski syyskuussa uransa ensimmäisen maalin Veikkausliigassa.

Vuoden valmentaja
Joonas Rantanen

Joonas johdatti Klubi 04:sen nuorella joukkueella lohkovoittoon ja sarjanousuun Miesten Ykköseen. Joukkue ei hävinnyt kauden aikana yhtään peliä. Joonas on intohimoinen pelaajakehittäjä, jolla on erinomaiset vuorovaikutus- ja johtamistaidot.

Onnea palkituille! Varsinaiset palkinnot viime kauden menestyjille luovutetaan talven ja kevään mittaan sopivissa tilaisuuksissa koronatilanne huomioon ottaen. 

Katso kaikki palkitut Palloliiton nettisivulta »