Palvelut, kausikortit, liput – Lue info

Stadionin uusi nimi

Kotikenttämme nimi on nyt Telia 5G Areena. Osoite on Urheilukatu 5, 00250 Helsinki. Stadionin nimenmuutos liittyy Telian ja HJK:n haluun tuoda ensimmäisenä uudet teknologiat stadionille ja rikastuttaa asiakaskokemusta.

Uudet ravintolapalvelut

Perheyritys Pet Ravintolat Oy aloitti stadionin ravintoloitsijana vuoden alussa. Tavoitteena on hyvä, nopea ja joustava palvelu niin katsomoissa kuin vip-tiloissakin. Myös valikoimaa tullaan laajentamaan.

Yonoton-sovelluksen avulla voit valita ruoka- ja juomatuotteet älypuhelimellasi ja maksaa ne jo etukäteen. Tämän jälkeen tuotteet voi hakea omalla nimellä jonottomalta pikatiskiltä. Yonoton-sovelluksen voi ladata älypuhelimeesi Google Play App Store –kaupoista.

Uusi sporttipubi on avattu ravintola Bolliksen yhteyteen ja se aukeaa ottelupäivänä kello 15.30.

Taksitolppa stadionin edessä

Uutta on myös se, että Taksi Helsinki tuo taksitolpan palvelukseesi stadionin eteen Urheilukadulle pelin jälkeen.

Liput ennakkoon edullisemmin

Uusi lipunmyyntikumppanimme on Tiketti. Osta lippusi ennakkoon, saat sen 5 euroa edullisemmin kuin portilta ostettaessa. Mobiililipun hinta nousee samaan kuin porttihinta 1 h ennen peliä eli porttien auetessa. Kaikki HJK:n myynnissä olevat liput löytyvät tästä »

Kausikortilla hyvät edut!

Kausikortit ovat menneet hyvin kaupaksi! Klubipäätyyn kannattaa ostaa kausikortti, jos haluaa katsoa kauden matsit sieltä käsin. Irtolippuja ei sinne paljon jää myyntiin suosituimpiin peleihin. Klubipäädyn kausarin hinta 110 euroa ja sisältää kaksi kotiderbyä ja etuosto-oikeiden europeleihin. Itäkatsomo 195,- Pääkatsomo 390,- .

Jos ostat kausikortin tänään, saat sen postissa kotiisi myöhemmin. Voit tulostaa illaksi väliaikaisen PDF-kausikortin ostoksestasi.

Kausikortilla saat monia etuja ja lisää tulee kauden mittaan. Esimerkiksi:

  • Mamma Rosa antaa 15 % alennuksen kausimenusta ottelupäivinä
  • Stadionin HJK Shopista saat fanituotteista -20 % alennusta kausikorttiasi näyttämällä (ei verkkokauppa, FIFA)

Katso Klubikorttiedut tästä »

Tule ajoissa, käytä julkisia liikennevälineitä
Portit aukeavat 17.30. Tervetuloa ajoissa nauttimaan ottelutunnelmasta.
Porteilla on turvatarkastukset.
Stadionille saapuessa kannattaa käyttää julkisia liikennevälineitä, sillä parkkipaikkoja on vähän Olympiastadionin remontin takia.