Parempaa liikkuvuutta – HJK ja TE3 Mobility yhteistyöhön

HJK ja TE3 Mobility aloittavat tiiviin yhteistyön, joka tuo huippu-urheilun teknologian myös HJK:n uudistuvien työhyvinvointipalveluiden ulottuville.

TE3 Mobility

TE3 Mobility Training Stick eli älykeppi on suomalainen innovaatio ja modernisaatio perinteisestä jumppakepistä. TE3 Mobilityn älykeppiä voidaan käyttää kehon liikkuvuuksien ja liikkeen laadun mittaamiseen sekä tulospohjaiseen ja todennettuun harjoitteluun.

TE3:n asiakaskunta on tuottanut jo yli 5 500 liikkuvuusanalyysiä, joiden pohjalta on löydetty esimerkiksi istumatyöläisten jännitys- ja kiputiloja aiheuttavia juurisyitä sekä huippu-urheilijoiden kehitystä ja palauttamista hidastavia pullonkauloja.

– Olemme halunneet aloittaa yhteistyön TE3 Mobilityn kanssa jo pitkään, joten on loistavaa saada homma alkuun. TE3 Mobilityn älykeppi on erinomainen työkalu pelaajien liikkuvuuden laadun mittaamiseen ja analysointiin. Ennen kaikkea säästämme aikaa itse analysointiprosessissa, jonka myötä voimme keskittyä todennetun harjoittelun suunnitteluun ja toteuttamiseen, kertoo HJK:n suorituskyky-yksikköä johtava fysioterapian ja fyysisen valmennuksen koordinaattori Niklas Virtanen.

TE3 Mobilityn älykepin ominaisuuksia voidaan hyödyntää kontekstista riippuen niin huippu-urheilijoiden kuin tavallisten työssäkäyvien ihmisten liikkuvuuden parantamisessa ja valmennuksessa. Monipuolisen käytettävyyden myötä TE3 Mobility älykeppiä tullaan hyödyntämään tulevaisuudessa myös HJK:n työelämän tarpeisiin suunnattujen palveluiden tuotannossa.  

– Tämänkaltaista hybridituotannon mahdollistavaa työkalua olemme kaivanneet uudistuvan työhyvinvointipalveluidemme kattaukseen. Koronan haastamana etätyöaikana työnantajien on entistä tärkeämpää osoittaa tukeaan työntekijöilleen, eikä työhyvinvointipalveluiden tarvitse seisahtua fyysisestä etäisyydestä huolimatta. TE3-konseptin avulla työntekijöiden on mahdollista saada kotiovelleen monipuolinen treeniväline, ja viikoittain vaihtuvat harjoitusohjeet saapuvat kätevänä linkkinä työntekijöiden sähköpostiin, HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi kertoo. 

HJK:n työhyvinvointipalveluiden lähitulevaisuudesta Luomaniemi visioi aiempaa valtakunnallisempaa ja digitaalisempaa.

– HJK:n vuosien valmennus- ja hyvinvointiosaaminen halutaan valjastaa työelämän tarpeisiin entistä isommin. Rakennamme päivitetyn Hyvinvointiklubi-brändin alle itsenäistä yksikköä, joka jatkaa HJK:n Töölön Bolt Arenalla tapahtunutta laadukasta työhyvinvointipäivien ja kuntotestauspalveluiden tarinaa. Bolt Arena tarjoaa keskellä urbaania miljöötä urheiluopistotasoiset puitteet, joilla on yritysasiakkaille paljon tarjottavana, jatkaa Luomaniemi.

– On hienoa, että huippu-urheilun organisaatiot uudistavat toimintaansa ja etsivät uusia lähestymistapoja edesauttaakseen seuran kehittymistä. Tällaisten uusien konseptien ja palvelukokonaisuuksien avulla pystytään palvelemaan niin oman organisaation kuin yhteistyökumppaneidenkin henkilöstön kehittymistä ja hyvinvointia. Mahtavaa olla mukana kumppanina ja tuomassa suomalaista hyvinvointiteknologiaa mukaan mittaviin hankkeisiin, joiden hyödyt ovat todennettavissa, avaa asiaa TE3 Oy:n toimitusjohtaja Ari Laakkonen.

Lisätietoja:

Sirja Luomaniemi
kaupallinen johtaja, HJK Oy
[email protected]
+358 40 5750331

Ari Laakkonen
toimitusjohtaja, TE3 Oy
[email protected]
+358 44 5573124

TE3 Mobility »