Parikka lähestyy pelikuntoa

Polvivammaansa nyt pari kuukautta kuntouttanut HJK-hyökkääjä Jarno Parikka on päässyt harjoittelemaan jo osittain joukkueen mukana. Tammikuun lopulla tullut polvivamma on paranemassa ja tavoitteena on päästä täyteen pelikuntoon kauden alkaessa.
– Joitain asioita pitää vielä vähän varoa, esimerkiksi kovia kontaktitilanteita. Fiilis on kuitenkin kaikin puolin luottavainen, ja joukkueharjoituksiin on ollut mahtava palata, Parikka kertoo.
Kuntoutus on ollut monipuolinen ja sujunut aikataulussa. Kauden alkuun mennessä Parikka uskoo olevansa hyvässä iskussa. Kilpailu hyökkäyspäässä ainakin tulee olemaan kovaa.
– Peliaika pitää tietenkin ansaita. Jokainen hyökkääjä on ollut hyvässä vireessä kevään aikana, eli kilpailu on kovaa. Se on kuitenkin vain hyvä juttu.
Joukkueensa otteita kevään otteluissa katsomosta seurannut Parikka näkee paljon hyvää HJK:n keväässä.
– Pukukopissa oleva hyvä ilmapiiri on mielestäni näkynyt kevään peleissä selvästi. Kilpailu peliajasta on luonnollisesti kovaa, mutta jokainen pelaaja ajattelee aina ensimmäiseksi joukkueen etua. Joukkuehenki on erinomainen, Parikka kertoo.
Liigacupissa HJK selvisi jatkoon lohkovoittajana ja jatkaa puolivälierissä ensi keskiviikkona. Vastustaja on joko Jaro tai TamU, ja se selviää tulevana lauantaina kun KuPS isännöi tamperelaisia lohkon viimeisessä pelissä. Mikäli TamU mielii puolivälieriin, on sen voitettava Kuopiossa.
– TamU olisi vastustajana erittäin voitontahtoinen ja Jaro puolestaan erittäin mielenkiintoinen. TamU:lle hävisimme viime vuoden Liigacupin finaalissa ja Jaro on täksi vuodeksi muuttunut hyvin mielenkiintoiseen suuntaan, Jarno pohtii tulevia mahdollisia vastustajia.
HJK – FF Jaro / TamU keskiviikkona 31.3 Finnair Stadiumilla. Alkamisaika ilmoitetaan myöhemmin