Parikka: ”Tyhjä fiilis”

  • Alku oli vähän, mitä pelkäsimme. Lähdimme hyvin liikenteeseen, mutta Partizanin kärki Cleo iski maalin heidän ensimmäisestä tilanteestaan. Viiden maalin urakka osoittautui meille lopulta liian suureks, Parikka sanoo.
Tulos on pettymys, sillä kenttätapahtumiin nähden HJK ei ollut altavastaaja. Ei viime viikolla Belgradissa, eikä nyt keskiviikkona kotikentällään.
Parikka myöntää, että peli kulki mutta maalit ratkaisevat.
– Olimme ennakkoluulottomia ja rohkeita, pelasimme mielestäni hyvin, mutta vastustaja käytti vähät maalipaikkansa tehokkaasti hyväkseen.
Kokonaisuutena peliesityksestä löytyi hyviä asioita. Samoin kentän ulkopuolelta.
– Yleisö oli yksi positiivinen juttu keskiviikon pelissä. He jaksoivat olla meidän mukana loppuun asti, vaikka tappio tulikin. Ehkä positiivisia asioita löytyy nukutun yön jälkeen lisää, Jarno miettii.
Vaikka pelit Mestareiden liigassa päättyivätkin, jatkuu urakka Eurocupeissa. HJK siirtyy taistelemaan Europa Leaguen playoff-kierrokselle. Vastustaja arvotaan perjantaina Sveitsissä.
– Tietenkin sitä toivoo hyvää arpaonnea.
Pettymys on pyyhittävä nopeasti mielistä myös siksi, että urakka kotimaan kentillä jatkuu jo lauantaina. HJK matkustaa pohjoiseen AC Oulun vieraaksi.
– Se on tietenkin tärkeä peli Veikkausliigan kannalta. Tästä pitää nyt vain toipua ja palautua nopeasti. Oulu on vaikea paikka, sieltä ei helposti ole pisteitä tällä kaudella tullut kenellekään.