Parikka: ”Voitto ja jatkopaikka tärkein”

Voitto oli komea, mutta peli kokonaisuudessaan ei saanut Jarno Parikalta suuria kehuja.
– Peli ei ollut mikään uskomattoman hieno. Me hallitsimme, mutta myös VPS:llä oli hetkensä. Meillä oli lopulta aika vaikea murtaa VPS:n puolustusmuuria, Parikka tiivistää.
Ensimmäisen maalinsa Jarno pamautti 55. minuutilla kulman jälkitilanteesta, toisen ottelun viime minuuteilla pilkusta. Tilannetta edelsi VPS-maalivahdin rike, josta seurauksena oli myös punainen kortti.
– Oikea laitamme toimi pelissä todella hyvin. Ensimmäisessä maalissakin Rafinha ja Sebastian Sorsa tekivät hyvän esityön, josta pääsin laittamaan pallon pussiin. Toisessa maalissa pilkkuun johtanut tilanne oli jokseenkin omituinen. Tärkeintä on kuitenkin, että voitimme.
HJK lähti otteluun melko monella muutoksella. Mielenkiintoisin oli tietenkin pelikieltoon joutuneen Peter Magnussonin korvaus. 
– Valtteri Moren toppari pelasi mielestäni erittäin hyvän pelin, virheitä ei tullut ja otteet olivat muutenkin kypsän pelaajan. Kaikkineen, vaikka peli ei mahtava ollutkaan, niin joukkue pelasi yhtenäisesti ja hyvällä energialla alusta loppuun.
HJK palauttelee perjantain ja pääsee valmistautumaan sunnuntain otteluun lauantaina.
– Huomenna ehkä käydään vielä joitain asioita pelistä läpi, mutta sen jälkeen unohdetaan Suomen cup toistaiseksi. Ajatukset pitää siirtää nopeasti sunnuntain liigaotteluun MYPAa vastaan, Jarno miettii.