Pekka Mäntylä uudistamaan HJK:n viestintää

”Tehtävämme on tuoda pelaajat paremmin tutuiksi katsojille.”

Pekka Mäntylä - HJK Helsinki

HJK Oy:n viestintäpäällikkönä on aloittanut VTM Pekka Mäntylä, 39. Mäntylä vastaa jatkossa HJK:n miesten edustusjoukkueen sekä HJK Klubi 04:n viestinnästä.

– Viestinnän määrä- ja laatutarpeet ovat kasvaneet, ja katsoimme tekemisemme tarvitsevan lisäsatsausta. Emme ole viime vuosina aina onnistuneet viestinnässä niin hyvin kuin olisimme halunneet. Nyt löysimme kaivatun vahvistuksen, kertoo HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti

Aiemmin HJK:n mediapäällikkönä toiminut Jupe Väre jatkaa seuran viestintätiimissä AD-tuottajan tehtävissä. 

Pekka Mäntylällä on yli 20 vuoden työkokemus mediasta molemmilta puolilta pöytää, niin toimittajana kuin viestintäasiantuntijana. Jalkapallon harrastajana ja katsomokuluttajana kokemus on vielä reilusti pitempi. 

– Aluksi hiotaan perusasiat parempaan kuosiin. Median palvelemisen lisäksi koen tärkeäksi tiiviin yhteyden luomisen kannattajiin. Meille on olennaista tietää, millaisia parannuksia katsojat – ja potentiaaliset uudet katsojat – viestinnältämme eri kanavissa odottavat. Haluan HJK:n ylipäätään olevan aiempaa keskustelevampi, Mäntylä toteaa. 

Sekä HJK:n että nuorten lupausten hautomon HJK Klubi 04:n pelaajisto on muuttunut viime kaudesta tuntuvasti. 

– Yksi olennainen tehtävämme on tuoda pelaajat paremmin tutuiksi katsojille. On aivan erilainen tunne seurata otteluita, kun tuntee pelaajan taustan ja tarinan nimeä ja pelinumeroa paljon syvemmältä. 

Mäntylä tukee myös Bolt Arenaa hallinnoivan Helsinki Stadion Management Oy:n viestintää ja on mukana kehittämässä yhä kasvavan HJK:n  seurayhteisön viestinnän kokonaisuutta.

Lisätietoja:
Pekka Mäntylä
044 029 6829
[email protected]