Pelvas ja Mäkelä iskivät HJK:n sarjakärkeen

HJK nousi lauantain liigakierroksella sarjakärkeen kun se voitti JJK:n vieraissa Jyväskylässä 0-3 -lukemin.

Hallitseva mestari iski kaikki maalinsa toisella jaksolla vajaan vartin sisään. Ensin Akseli Pelvas maalasi 62. minuutilla tultuaan vain hetki aikaisemmin kentälle Sherif Ashrafin tilalle.

Johtomaali piristi HJK:n peliä. Seuraava täysosuma oli Pelvaksen hyökkääjäpari Juho Mäkelän käsialaa. Hän merkkautti 0-2 -maalin 75. minuutilla Pelvaksen syötöstä. Vain minuutti Mäkelän maalista ja asialla oli jälleen Pelvas.

Tehokas vartti toisella jaksolla katkaisi JJK:n selkärangan, eikä kotijoukkue enää noussut loppukiriin. HJK:lle voitto oli kauden yhdeksäs. Otteluita joukkue on pelannut 11 eli ottelun enemmän kuin sarjakakkonen FC Inter.

Seuraava ottelu on HJK:lla vuorossa jo keskiviikkona kun se matkustaa Ahvenanmaalle haastamaan IFK Mariehamnin.

JJK-HJK 0-3 (0-3)