Pelvas: ”Leiri edennyt erittäin hyvissä tunnelmissa”

Hallitseva Suomen mestari on päässyt leirirytmiin hyvin kiinni. Harjoituskentällä meno on ollut vauhdikasta ja voitokas Färsaaret-ottelu vain lisäsi sekä joukkueen että hyökkääjän itsensä itseluottamusta. Hyökkäjä Akseli Pelvas aloitti HJK:n maalinteon tiistaisessa ottelussa komealla ylänurkkalaukauksella.
– Färsaaret-ottelu oli kaikin puolin hyvä, erityisesti hyökkäyksellisesti. Hallitsimme palloa, loimme kontrolloidusti tilanteita ja iskimme niistä maalit hyvällä prosentilla, Pelvas tiivistää.
Voiton lisäksi joukkue on saanut iloisia uutisia tänään keskiviikkona, kun Jari Litmanen on liittynyt joukkueen leirivahvuuteen.
– Litmasen liittyminen joukkueen mukaan on ollut iloinen uutinen, varsinkin meille nuoremman kaartin pelaajille. Hän on kuitenkin edelleen Suomen kenttien suurin tähti ja sellainen profiilipelaaja, jolta löytyy tietoa ja taitoa meille nuorille ammennettavaksi. Uskon, että jo pelkästään häntä seuratessa nuoret saavat paljon tärkeää kokemusta, Pelvas miettii.
HJK:n aikataulu jatkuu tiiviin harjoittelun merkeissä. Tähän mennessä harjoituksissa on käyty pelipaikkakohtaisten harjoitteiden lisäksi paljon koko joukkueen pelinavaamista ja erilaisia, hieman isompien alueiden peliharjoitteita.
Pelvaksen mukaan leiri on sujunut odotetun hyvin.
– Sää on ollut sopivan raikas, ei liian kuuma. Kentät ovat myös pysyneet erittäin hyvässä kunnossa. Mitään negatiivisia yllätyksiä ei ole onneksi tullut eteen. Tästä on siis hyvä jatkaa.