Pentti Markkanen jatkaa HJK ry:n puheenjohtajana

Markkanen on toiminut seuran puheenjohtajana vuodesta 2000.

Hallituksessa jatkavat myös Aki Hyryläinen, Jussi Kuusniemi, Markku Peltoniemi, Juha Valla ja Juha Saukkonen. Uusia jäseniä ovat Mari Sala, Tomi Lod ja Auli Pasanen. Vanhasta hallituksesta paikoistaan luopuivat Olavi Viljanen, Antti Heinola ja Sebastian Mandart.

– Kiitos Seballe, Analle ja Olaville, jotka jatkavat HJK:laisina ilman hallitusvastuuta. Uudessa hallituksessa on sopivasti vanhaa ja uutta. Uusista Suomen Rakennuslogistiikan henkilöstöpäällikkö Mari Sala tuo asiantuntemusta hyvinvointipalveluiden kehittämiseen, KM Auli Pasanen taas tutkittua tietoa organisaatioiden kehittämiseen. Hän on toiminut Nordean varainhallinnan tehtävissä ja ollut mukana kehittämässä pankin sisäistä ammattikoulutusta. Tomi Lod on Basware Oyj:n Vice President ja Klubissa talenttiakatemian joukkueenjohtaja. Hänellä on näkemystä yritysmaailmasta ja kontakteja sekä kotimaisiin että ulkomaisiin yrityksiin, puheenjohtaja Markkanen kehuu kokoonpanon tuoreita voimia.

Vuosi 2011 on HJK ry:n 104:s. Vuosibudjetin liikevaihto avustuksineen on yli 1400000 euroa. Seuran toiminnan kulmakiviä ovat talenttiakatemia (Klubi 04 sekä A- ja B-poikien joukkueet), naisten liigajoukkue, poikien ja tyttöjen edustusjoukkueet, esi-HJK ja iltapäiväkerhot sekä työhyvinvointipalvelut. HJK ry:ssä pelaavat myös erityisryhmien joukkueet.
 
Jatkokaudelle valittu puheenjohtaja Pentti Markkanen tietää miksi ja keitä varten seura on olemassa.


– HJK panostaa jatkossakin valmennukseen, pelaajien kehitykseen ja olosuhteiden parantamiseen. Vuosien 2005-2010 aikana Klubin omista junioreista ovat ulkomaille lähteneet muiden muassa Hetemaj’n veljekset Perparim ja Mehmet, Joona Toivio ja Jukka Raitala.