Pilkun paikka!

HJK Cup on koko klubiperheen yhteinen juttu. Mukana ovat vuosittain liigajoukkueet, nuorten edustusjoukkueet sekä useat kymmenet kaupunginosien porukat. Tapahtumaan on kutsuttu mukaan kaikki seuran jäsenet sekä pelaajien vanhemmat.
 
Ilta alkaa yhteisellä alkulämmittelyllä, jossa kaikilla pelaajilla on pallo. Sen perään Finskin nurmella ruvetaan viilaamaan pilkkuja oikein urakalla. Komeista palkinnoista kisataan Nappulasarjassa (2003–2000-syntyneet), Juniorisarjassa (1999–1997-syntyneet) ja Yleisessä sarjassa (1996-syntyneet ja vanhemmat). Pojat ja tytöt sekä miehet ja naiset potkivat sarjoissa suloisesti sekaisin.
 
Tapahtuman pukeutumiskoodi on yksiselitteisesti HJK:n sinivalkoraidallinen pelipaita.
 
HJK Cupin ohjelmarunko:
 
17:00            Finnair-stadionin portit aukeavat, joukkueet saapuvat paikalle
17:40            Ryhmittäytyminen kenttäalueelle pallojen kanssa
17:45            Yhteinen alkuverryttely
18:00            HJK Cup alkaa, alkulohkopelit
19:15            Cup-vaihe
19:45            Semifinaalit
20:00            Finaalit
 
HJK:n valmennusjohtaja Erkka V. Lehtola odottaa tiistain tapahtumaa vesi kielellä.

– HJK Cup nousi heti hitiksi. Sinivalkoiset värit, sadat klubilaiset, loistava fiilis ja kutkuttava kilpailumuoto tempaisevat mukaansa. Odotettavissa on taas takuuvarmasti suuria tunteita, laatuaikaa HJK-perheen seurassa ja aimo annos yhteisöllisyyttä. Pelkästä katsomisestakin nauttii.
 
Oman lisämausteensa tiistai-iltaan tuo tapahtuman yhteydessä julkaistava HJK-valmennuksen käsikirja ”Eka Kosketus”.

– Ensimmäisen kerran vuosikausiin HJK on tuottanut oman valmennusoppaansa. Se on suuri ylpeydenaihe. Parasta on se, että kirjanen jaetaan joukkueenjohtajien välityksellä jokaiseen klubilaiseen kotiin, Lehtola sanoo.