Pohjanpalo: Pistemenetys harmittaa

HJK:lle voitto olisi ollut arvokas, sillä myös Inter menetti kierroksella kaksi pistettä. Voitolla ero olisi kuroutunut kahteen pisteeseen.

– Meillä olisi ollut erinomainen sauma ottaa Interiä kiinni, joten tasapeli harmittaa myös siinä mielessä.

Maalipaikoilla ei ottelussa juhlittu. HJK sai ajoittain pyörittää palloa suhteellisen rauhassa keskialueella, mutta hyökkäysalueella pietarsaarelaiset liikkuivat tiivisti.

Jollen mukaan HJK:n pallonliikuttelussa olisi ollut varaa olla ripeämpi.

– Syöttöpeli ei ollut tarpeeksi nopeaa, vaan Jaro pääsi tukkimaan syöttövälit. He myös prässäsivät kohtalaisen aktiivisesti läpi ottelun. Se meidän olisi pitänyt pystyä murtamaan.

U21-maajoukkueen matkassa viime viikolla ollut hyökkääjä pääsi perjantaina irti 60. minuutin kohdalla. Maalipaikkoja ei kuitenkaan tullut.

Eikä niitä syntynyt kunnolla muillekaan hyökkääjille. Juho Mäkelä pääsi toisella jaksolla hyvään paikkaan, josta syntyi jo maalikin, mutta se hylättiin paitsiona. Avausjaksolla myös Berat Sadik ja Demba Savage olivat hyvissä tilanteissa.

– Palloa olisi pitänyt saada aktiivisemmin rangaistusalueen sisään.

Pohjanpalo haluaa kuitenkin katsoa tulevaisuuteen. Liigaa on jäljellä vielä kahdeksan kierrosta, pisteitäkin on jaossa vielä 24. Mikäli kauden aikaisemmat merkit pitää paikkansa, tulevat kärkijoukkueet vielä menettämään pisteitä loppukauden aikana. Kaikki on siis vielä mahdollista.

– Mestaruus on edelleen se kaikista kirkkain tavoite. Muuta ei edes ajatella. Nyt pitää myös pitää maltti. Meidän pitää pystyä olemaan vieläkin kylmäpäisempi, eikä turhautua tästä pistemenetyksestä.

HJK jatkaa liigaa jo maanantaina kun joukkue matkustaa Kouvolaan MYPA:n vieraaksi. Juuri MYPA taisteli perjantaina tasapelin Interiltä.