Pohjanpalo: Tärkeintä joukkueen kolme pistettä

Vaikka IFK kiusasi kotijoukkue HJK:ta 52. minuutilla tulleella johto-osumalla seuraavat parikymmentä minuuttia, ei yhden maalin johto riittänyt saarelaisille yllätykseen.

HJK paransi peliään huomattavasti toisella jaksolla ja sai luotua enemmän tilanteita. Pohjanpalon kolme maalia kahteen minuuttiin ja 42 sekuntiin olivat joukkueen hyvän parannuksen tulosta.

Joukkue sai palloa vaarallisemmin 16-alueen sisälle, josta myös Pohjanpalo iski kaikki maalinsa.
  • Voitto. Se on nyt ensimmäisenä mielessä, hyökkääjä kertasi peliä pian loppuvihellyksen jälkeen.
71. minuutilla Sebastian Sorsa antoi millintarkan keskityksen, josta Jolle puski pallon maaliin.

Toisessa maalissa Pohjanpalo pelattiin 16-alueen sisällä laukaisupaikkaan, eikä mies erehtynyt, vaan kääntyi ja laukoi räväkästi oikeaan alanurkkaan. Kolmannessa Pohjanpalo pääsi asettelemaan paremmin ja laukoi nyt oikeallaan samasta nurkasta sisään.

Varsinkin Erfan Zenelin ja Sebastian Sorsan tulot kentälle piristivät kotijoukkueen peliä.
  • Loppujen lopuksi sillä ei ole paljoakaan väliä kuka ne maalit tekee. Alku oli meille hankala, mutta uskoimme omaan tekemiseen koko ajan ja joukkueen parannuksen kautta tuli myös hyvä tulos. Ensimmäisessä maalissa Seba laittoi loistavan keskityksen, toisessa Demba teki esityön.
Hattutemppu oli luonnollisesti Jollen ensimmäinen liigassa, mutta paikka avauskokoonpanossa oli toinen. Ensimmäinen tuli viime kaudella HJK:n vieraillessa Rovaniemellä.