Pukki: ”Jaksoimme loppuun asti”

Vaikka voitto tuli lopulta numeroin 0-2, ei HJK:n jälkimmäisen maalin iskenyt Teemu Pukki pitänyt ottelua ollenkaan helppona vierailijoille.
– Menihän siinä aika pitkään ennen kuin pääsimme iskemään. VPS puolusti aika tehokkaasti ihan viime hetkille, mutta saimme maalit juuri niillä hetkillä kuin VPS-puolustus hieman nukahti.
Sebastian Sorsa pelasi röyhkeästi itsensä rangaistusalueen sisään ja sijoitti komeasti takanurkkaan kun pelikellossa oli jäljellä vain kaksi minuuttia.
– Siinä oli sekava hetki ennen maalia. Itse taisin olla silloin nurmessa ja vaatia meille vapaapotkua, Pukki nauraa.
Jälkimmäisen iski hyökkääjä itse.
– VPS oli noustanu nippunsa ylös hakemaan tasoitusta. Dawda Bah vapautti Alex Ringin todella hyvin läpi. Itse lähdin siihen hyökkäykseen mukaan ja Ring löysi minut maalin edestä.
Pukin mukaan ottelu oli muuten tasaista vääntämistä. VPS puolusti tarkasti, ja antoi HJK:n vain hieman hallita palloa keskikentällä.
– Paikkoja ei ollut kovinkaan paljon. VPS:llä oikeastaan oli paras paikka ennen meidän maalejamme. Laaksonen pääsi läpiajoon, mutta Wallu otti sen loistavasti. Se oli tärkeä torjunta.
HJK nousi voitolla ainakin päiväksi sarjakärkeen. Joukkue jatkaa liigaa heti ensi torstaina, kun se kohtaa kotonaan FF Jaron.