Pukki: ”Kotitaika halutaan säilyttää”

Mies on paitsi iskenyt tärkeitä maaleja, myös rakennellut paikkoja muille. Honka-ottelun loukkaantumisesta mies selvisi säikähdyksellä ja on mukana RoPS-ottelussa.

 

– Käden pieni vääntyminen ei onneksi estä pelaamista. Olen tietysti erittäin iloinen, ettei taukoa kentiltä tullut.
Ennen vaihtoaan Honka-ottelussa mies ehti syöttää HJK:n avausmaalin, jonka viimeisteli Sebastian Mannström. Temen mukaan HJK:n peli on tällä hetkellä uomissaan.
– Honka- ja MYPA-voitot näyttivät, että pystymme voittamaan sekä kotona että vieraissa. Kotikentällä olemme olleet erittäin vahvoja, mutta maaottelutauon jälkeisen tasonnoston jälkeen olemme pystyneet pitämään oman tasomme myös vieraissa, Pukki miettii.
Keskiviikon vastustaja RoPS on miehen papereissa yllätyksekäs joukkue, jota vastaan on lähdettävä erittäin tarkasti, mutta kuitenkin HJK:n omalla, rohkealla pelityylillä.
– En näe RoPS:aa minään heittopussina liigassa. He ehkä kokivat isoja muutoksia kauden kynnyksellä, mutta ovat nyt löytäneet uuden vireen. He ovat ottaneet tasaisesti pisteitä. Meidän lähtökohtamme on, että siitä jatketaan, mihin olemme jääneet. MYPA:aa vastaan pelasimme hyvin, joten pitämällä sen tason olemme vahvoilla. 
– Joukkueemme on hitsautunut nopeasti alkukierroksien aikana yhteen. Kokonaisuus toimii. Olemme paitsi puolustaneet niin hyvin, ettei vastustajalle ole oikeastaan avautunut huippupaikkoja mutta myös hyökänneet tarpeeksi aggressiivisesti ja iskeneet omista paikoistamme tärkeät maalit. On todella hyvä merkki, ettei maalinteko lepää vain yhden kärjen vastuulla, vaan jokainen ottaa siinä vastuuta.
Varsinkin kotikentällään joukkue on ollut lähes ylivoimainen.
– Hyvä kotivire on monen asian summa. Kotikenttä, tasainen tekonurmi, joka mahdollistaa hyvän syöttöpelin, sekä fanien luoma hyvä tunnelma ovat olleet ratkaisevia hyvien kotiotteluiden taustalla. Toivottavasti samanlainen tunnelma pysyy, jotta pelaajat pystyvät jatkossakin venymään parhaimpaansa, Pukki miettii.

HJK-RoPS

Ke 15.6. klo 18.30

Sonera Stadium

Muista hankkia lippusi ennakkoon ja säästyt jonoilta.

Klikkaa alta Lippupalvelun nettikauppaan: