Pyry Hannola: ”Kiva olla takaisin Suomen suurimmassa”

Viime kaudella Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi valittu Pyry Hannola on palannut lainalta SJK:sta takaisin HJK:n paitaan.   

Pyry Hannola - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola

HJK TV haastatteli keskikenttäpelaajaa Hannolaa Virossa Kalju FC -kamppailun jälkeen. Hannola pelasi täydet 90 minuuttia 1–1 päättyneessä harjoitusottelussa.   

Miltä tuntuu palata Klubiin? 

Oli hieno vuosi Seinäjoella ja olen kiitollinen SJK:lle, mutta kiva olla takaisin Suomen suurimmassa seurassa. Fokukseni on taas täysin HJK:ssa. Tuntuu tosi hyvältä palata! 

Miten Kalju FC -peli meni? 

Peli kulki ihan ok. Hallipelit ovat aina ihan erilaisia ulkopeleihin verrattuna. Tokalla jaksolla pelimme parani aika paljon. Päästiin palloon paljon, ja meillä oli hyviä jaksoja. Jostain tilanteista jäi jossiteltavaa, mutta peli päättyi 1–1 ja sillä selvä. Katse eteenpäin, huomenna jatkuu treenit.  

Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi tulevalle kaudelle? 

Totta kai henkilökohtainen tavoitteeni on vakiinnuttaa paikka avauskokoonpanossa. Joukkueella on kovat tavoitteet, ja ne menevät kuitenkin omieni edelle. Meidän pitää alkaa voittaa otteluita. Olen sen suhteen luottavaisin mielin, koska meillä on paljon hyviä pelaajia, lopettaa Hannola.