Rafinha: “TamU on parantanut koko ajan”

Rafinhalle TamU on tuttu joukkue. Laitapuolustaja siirtyi viime kauden päätteeksi TamU:sta HJK:hon. Hän uskoo, että suurin taistelu lauantaina käydään keskikentällä.
– TamU:n keskikentän kolmikko Tuomas Haapala, Jari Niemi ja brassi Dema antavat hyvän kuvan joukkueesta. Keskikentältä löytyy vauhtia, taistelutahtoa ja taitoa.
– Uskon, että siellä tulee lauantaina tapahtumaan paljon.
TamU:n kautta Rafinha on seurannut jonkin verran. Alkukausi ei TamU:lla sujunut odotetusti, mutta hiljalleen peli on alkanut parantua. Taso on silti heitellyt paljonkin.
– Vaikean alun jälkeen tullut MIFK-voitto muutti kurssia. Myös vierasvoitto Hongasta kesäkuun puolivälissä kertoo joukkueesta jotain. KuPS-pelin rumia tappiolukemia on turha katsella. He tekivät Kuopiossa paljon virheitä, ja uskon että ne eivät tule enää toistumaan.
Olisi luonnollista olettaa, että Rafinhalla olisi entistä seuraansa vastaan ottelussa ylimääräinen lataus. Hän kuitenkin vakuuttaa, että lauantain ottelu on vain yksi ottelu muiden joukossa.
– Vietin TamU:ssa monta loistavaa vuotta ja sain paljon ystäviä, ja olen edelleen erittäin hyvissä väleissä joukkueen kanssa. On myös mukava tavata heitä pitkästä aikaa. Mutta kentän rajojen sisäpuolella ja alkuvihellyksestä lähtien, tämä on minulle vain yksi peli joukossa, ei millään erityisellä tavalla, Rafinha sanoo.