Rantala: ”Haimme sitkeästi voittomaalia”

HJK kävi taistelemassa Turussa ja sai palkinnon, kun Jarno Parikka viimeisteli kylmän viileästi voittomaaln viimeisellä minuutilla. Loistavan esityön maaliin antoi Aki Riihilahti. Ägä sai pallon kulmassa, pyörytti puolustajan pois tilanteesta ja pääsi etenemään päätyrajaa pitkin maalille. 
Syöttö takaviistoon löysi Parikan, joka ehti ottaa pallon haltuun ja sijoittamaan sen varmasti TPS-maaliin.
– Se oli hieno maali, ja ihan tekemällä tehty, Juho Rantala sanoo.
– Ei voi muuta kuin ihailla pelaajien voitontahtoa. Tänään otimme pinnat jälleen viime hetkien osumalla. Se kertoo paljon joukkueestamme.
Rantala näkee, että HJK oli ottelussa ehkä hieman parempi. Vaikka ajoittain peli tuntui nihkeältä, se parani loppua kohden. Kun puolittaisia paikkoja alkoi syntyä lopussa, myös virtaa löytyi lisää hakea voittomaalia. Juho Mäkelällä oli loistava paikka ennen Parikan voittomaalia.
Myös oman pään puolustuspelaaminen toimi Rantalan mielestä hyvin.
– TPS on vaarallinen vastahyökkäysjoukkue. Mielestäni saimme sen aseen heiltä kuitenkin riisuttua aika hyvin. Puolustusosastomme pelasi kaikin puolin hyvin, kuten koko muukin joukkue. Esitys oli tasapainoinen, ja haimme sitkeästi maalia koko pelin ajan.
– Erityiskehut lähtevät vaihtopelaajille. Johannes Westö ja Jarno Parikka tulivat loistavasti sisään. He toivat tuoretta energiaa peliin.