Rantala: Kypsä esitys

HJK-valmentaja Juho Rantalan mielestä voitto meni oikeaan osoitteeseen.
  • Voitto oli ansaittu, sillä veimme peliä taktisesti. Lisäksi olimme meille tärkeillä mittareilla parempia: teimme maalin enemmän, pidimme nollan ja hallitsimme palloa vastustajan kenttäpuoliskolla enemmän. Meillä oli myös enemmän maalitilanteita, joten 2-0 tai 3-0 oli lähempänä kuin tasoitus, Rantala sanoo.
HJK:n peli lämpeni hieman hitaasti, mutta kotijoukkueen otteet paranivat pelin edetessä.
  • Meille tuli alussa yksi nukahdus, mutta muuten peli oli kontrollissamme. Ensimmäisellä puoliajalla välimme tosin vielä kasvoivat hieman liian suuriksi, mutta kokonaisuudessaan pelaajiltamme taktisesti kypsä esitys, Rantala kiitteli.
– Teimme tauolla pieniä taktisia muutoksia ja kunnia jätkille, jotka päättivät, että parempi joukkue voittaa. Prässimme alkoi tehota ja maali oli suoraan pelisuunnitelmastamme. Tiesimme, että vastustajan alakerralle tulee paineen alla virheitä. Siihen pääsimme iskemään ja hyvän prässin jälkeen Joel (Perovuo) antoi upean syötön Demballe, joka teki hienon maalin.

Antti Muurisen kakkosmies antoi myös tunnustusta vastustajalle.

  • Hongalla on taitavia yksilöitä, ja vaikka joukkue onkin sarjan häntäpäässä, niin se pelasi hyvällä asenteella. Peli oli mielestäni aika viihdyttävä.