Rantala: ”Tasapainoinen suoritus”

  • Ensimmäinen vartti oli meiltä tosin aika tahmeaa. Sen huomasi, että siirtyminen halliolosuhteista ulos pelaamaan ja siihen totuttelu vei aikansa. Äijät kuitenkin saivat alun jälkeen pelistä hyvän otteen. Siinä mielessä voitto tuli ansaitusti.
HJK:n nuorisokaartin Alex Ring pamautti vierailijat 0-1 -johtoon hieman ennen kun puoli tuntia tuli kellossa täyteen. TPS:n Jarno Heinikangas toi turkulaiset vielä tasoihin kymmenen minuuttia myöhemmin, mutta Jarno Parikan kahdella osumalla 67. ja 90. minuutin kohdilla kilauttivat Liigacupin avauspisteet HJK:n tilille.
– Alex oli tänään maalin ohella erittäin pirteä, samoin laidoilla Sebastian Mannström ja Dawda Bah. Pitää myös muistaa, että maalissa pelasi nuori Tomas Karike. Hän osoitti muutamilla hyvillä torjunnollaan ja muutenkin varmalla pelillä lupaavia otteita.
– Kunnia menee kuitenkin koko joukkueelle, joka nosti tasoaan alun jälkeen ja pelasi kaikin puolin tasapainoisen ja vahvan pelin, Rantala kiittää.
Voitosta ja Liigacupin avauspisteistä huolimatta, Rantala pysyy rauhallisena.
– Paljon tässä on vielä töitä tehtävänä. Voitosta olemme kaikki iloisia, mutta ajatukset ovat jo tulevissa treeneissä ja tulevissa otteluissa.
HJK:n seuraava Liigacupin ottelu on edessä tasan viikon päästä tiistaina, jolloin Talin jalkapallohalliin saapuu vieraita Espoosta. Myös Honka otti pisteet ensimmäisestä Liigacup-ottelustaan viime lauantaina kaatamalla kotikentällään IFK Mariehamnin numeroin 3-1.
HJK-Honka siis viikon päästä tiistaina 1.2. klo 17.00 Talin jalkapallohallissa