Rasmus Schüller ja HJK solmivat jatkosopimuksen

Rasmus Schüller ja HJK ovat solmineet nykyiselle sopimukselleen vuoden jatkon. Schüllerin, 22, sopimus jatkuu nyt kauden 2015 loppuun saakka.

– Olemme onnellisia, että neuvottelut saatiin päätökseen ja pääsimme hyvään ratkaisuun. Kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Nyt pääsemme taas tekemään töitä sen eteen, että Schüller on tulevallakin kaudella yksi liigan parhaista ja tavoitelluimmista pelaajista, vahvisti HJK:n urheilujohtaja Tuomo Saarnio.

– Fiilis on nyt hyvä. Pääsimme yhteisymmärrykseen ja onnistuimme kasaamaan hyvän paketin. Pääsen taas keskittymään täydellä teholla pelaamiseen, kertoi Schüller.

Schüller teki Veikkausliigadebyyttinsä kaudella 2008 ja on sen jälkeen pelannut pääsarjassa yhteensä 111 ottelua, joissa on syntynyt 14 maalia. Klubiin keskikentän maestro saapui FC Hongasta kauden 2012 alla ja valittiin heti ensimmäisenä kautenaan joukkueen vuoden pelaajaksi. ”Rade” on noussut esiin erityisesti tiukoissa paikoissa, iskien maalin muunmuassa Celticin vieraana Mestarien liigan karsintaottelussa kaudella 2012. Viimeisen vuoden aikana Schüller on murtautunut myös Suomen A-maajoukkueen rinkiin.