Sadik: ”Hyvä alku HJK:ssa”

Viime perjantain Liigacupissa tuore hankinta pääsi iskemään ensimmäiset maalinsa uudessa seurassaan.

– Olen ollut tosi tyytyväinen ensimmäisiin peleihin ja erityisesti siihen, että sain maalitilin auki perjantaina. Se on hyökkääjälle aina hyvä startti uudessa joukkueessa, Berat Sadik sanoo.

Debyytti uudessa seurassa tuli heti reilun viikon takaisessa Komia-turnauksessa Seinäjoella, mutta silloin maalitili ei vielä auennut. Perjantaina Haka sai kokea Sadikin oivan vireen. Ensin hyökkääjä puski HJK:n johtoon hieman ennen taukoa ja heti tauon jälkeen viimeisteli ottelun toisen osumansa.
– Olen päässyt joukkueeseen hyvin mukaan. Ryhmässä on kuitenkin paljon tuttuja pelaajia maajoukkueista ja Veikkausliigasta. Ja joukkue on myös ottanut minut hyvin mukaan. 
– Jo Seinäjoella peli kulki hyvin, varsinkin kun sitä ennen en ollut pelannut lähes viiteen kuukauteen loukkaantumisen ja siirron takia. Tässä on luonnollisesti vielä paljon tekemistä ennen huippukuntoon pääsemistä, mutta ainakin alku on ollut hyvä.
Sadik kehuu HJK:n tämän hetkistä virettä. Joukkue on saanut paljon hyviä pelejä, kansainvälisiä ja kotimaisia, jo kevään aikana, mikä näkyy peleissä.
– Perjantain ottelussa lähdimme ehkä liian helposti mukaan Hakan tempoon, emmekä pystyneet täysin pitämään omaa vauhtia päällä. Siinä ehkä yksi parannuksen kohde jatkoa ajatellen, Sadik miettii.